Nieuws

[UPDATE] De Burgst Breda kiest voor nieuwe kledinglijn!

Vanaf seizoen 2018-2019 zal de Burgst Breda de huidige kledinglijn inruilen voor een nieuwe kledinglijn. De nieuwe kledinglijn heeft een fris ontwerp dat tegelijkertijd goed aansluit op de bestaande kledinglijn. De selectieteams bij de heren en dames zullen al de eerste helft van dit seizoen in de nieuwe kledinglijn te bewonderen zijn.


Waarom een nieuwe kledinglijn?

Daar zijn meerdere redenen voor, te weten:
- De huidige kledinglijn gaat al sinds 2010 mee en is aan vervanging toe.
- Panzeri geeft geen garanties af over de periode dat ze de huidige kledinglijn nog kunnen leveren.
- Vanwege contractuele verplichtingen van de eerste teams.

Voor wie is de nieuwe kledinglijn?
Het is de bedoeling dat vanaf het seizoen 2018-2019, alle leden in ieder geval in het nieuwe tenue spelen.

Per wanneer gaan we over op de nieuwe kledinglijn?
Vanaf het seizoen 2018-2019, wordt verwacht dat alle leden in ieder geval in het nieuwe tenue spelen. Heren 1 en dames 1 zullen, vanwege sponsorverplichtingen, vanaf 03-03-2018 al in de nieuwe kledinglijn te zien zijn.

Hoe zit het als ik nu kleding nodig heb?
De huidige kledinglijn blijft (zolang de voorraad strekt) tot uiterlijk april 2018 beschikbaar in de webshop. Omdat iedereen op termijn over moet naar een nieuw tenue, zijn bijna alle producten van de oude kledinglijn (laatste voorraad) met een korting van 50% beschikbaar in de webshop. Zo kun je eventueel direct benodigde kleding tegen een fikse korting aanschaffen. De nieuwe kledinglijn zal vanaf 3 maart 2018 beschikbaar zijn in de webshop op volleybaldirect.nl. Daarnaast zal Volleybaldirect.nl op zaterdag 3 maart van 13.00 - 16.00 aanwezig zijn met pasmodellen van de gehele nieuwe collectie zodat er gepast en gelijk besteld (zonder verzendkosten) kan worden.

Op zaterdag 21 april is er een laatste gezamenlijke bestelmogelijkheid waarbij er gepast en gelijk besteld (zonder verzendkosten) kan worden. Het is aan te raden hiervan gebruik te maken omdat anders de levering van een shirt voor aanvang van het seizoen niet gegarandeerd kan worden.

Kan ik mijn eigen rugnummer behouden/uitzoeken?
Nee, iedereen krijgt een uniek nummer toegewezen. Dit zorgt er voor dat het meespelen bij, of overstappen naar andere teams makkelijker wordt.

Hoe ziet de nieuwe kledinglijn er uit en wat voor artikelen zijn er allemaal?
Ben je benieuwd hoe de nieuwe kledinglijn er uit ziet? Kom dan in het begin van het seizoen kijken bij heren 1 of dames 1, want die zullen als eerste te bewonderen zijn in de nieuwe kledinglijn. Kun je niet wachten tot die tijd, scroll dan snel naar beneden want onderaan dit artikel vind je een impressie van het nieuwe tenue.
In onze eigen webshop kun je wedstrijdshirts, wedstrijdshorts, inspeelshirts, trainingspakken, rugzakken en sporttassen bestellen met daarop het logo van De Burgst Breda.

Zijn er sponsormogelijkheden in de nieuwe kledinglijn?
Absoluut! Neem contact op met Jaap Hoogesteger om samen naar de best passende mogelijkheden te kijken.

Overige vragen?
Heb je nog een vraag die hierboven niet beantwoord is en waarvan het antwoord ook niet te vinden is op deze pagina, neem dan contact op met Jaap Hoogesteger.

Heren wedstrijdshirt

Heren libero shirt


Dames wedstrijdshirt

Dames libero shirt

Trainingsjack

Tas

Rugzak

Tags: kleding tenue tenues webshop Geplaatst op: 17-08-2017


Elize
09-03-2018, om 08.20 uur
Mooi ontwerp, alleen vind ik het heel jammer dat het shirt wit is geworden.. Lastig om goed wit te houden na vaak wassen.
 
Jelmer
22-04-2018, om 01.49 uur
Het shirt is niet online te bestellen?
 
Wijnker
23-04-2018, om 00.04 uur
Graag een link naar website om online te bestellen.
De webshop laat niet de nieuwe kledinglijn zien!
 
yvette aerts
23-04-2018, om 20.57 uur
ja, ik dacht ook dat ik m online kon bestellen! kreeg mijn formulier niet op tijd af zaterdag haha.
 

Reageren op dit bericht

Naam:
Email:
Bericht: