Nieuws

Heren 3 en de titelrace

Het was al vroeg in het seizoen duidelijk wat de aspiraties van het derde waren. Kampioen worden in de 2de klasse en daarmee rechtstreekse promotie naar de eerste klasse afdwingen. Het motto wat ze daarbij meekregen van De Burgst Finest aka Will was ‘balans’.

Met dat motto in het achterhoofd wisselde jullie helden sprankelend spel af met droevige en onnodige verliespunten. Zo werd er, door internationale toedoen, een aantal weken geleden nog voor het eerst verloren met 4-0 van Podarwic. Gelukkig werd er een week later met 3-2 gewonnen van de directe concurrent Voleco. Na deze moeilijke periode werden de zwakke ruggetjes gerecht en werd de ene winstpartij met de andere afgewisseld.

Dat ging helaas niet zonder slag of stoot. De punten werden moeizaam binnengehaald en werd er af en toe een setje laten liggen. Het blijft lastig volleyballen tegen jezelf. Door de verliespunten en het stabiele spel van Voleco blijft het tot het einde spannend in de competitie. Heren 3 staat slechts 2 punten los en ontvangt de directe concurrent nog op zaterdag 7 april om 15.30 in eigen huis. Bij een 4-0 winst is het kampioenschap binnen, maar elke set die word verloren moet twee weken later tegen AVVA ingelopen worden om promotie af te kunnen dwingen.

Hierbij dus de oproep aan iedereen die heren 3 lief heeft. Zet zaterdag 7 april in je agenda en kom kijken naar het sterrenensemble dat zich (hopelijk) tot kampioen kroont. 

Tags: competitie heren 3 wedstrijdverslag Geplaatst op: 26-03-2018


Will P.
27-03-2018, om 17.19 uur
Voor de goede Balans...BEN IK ERBIJ !!!

Gr. Will
 

Reageren op dit bericht

Naam:
Email:
Bericht: