Nieuws

Pijntjes? Ga naar Medifit Fysiotherapie!

De sponsorcommissie is zeer blij te kunnen melden dat Medifit Fysiotherapie onze vereniging weer gaat ondersteunen.

Gratis sportspreekuur Medifit Fysiotherapie

Sporten is leuk en gezond maar gaat helaas soms ook gepaard met blessures! Sinds dit seizoen heeft de Burgst een samenwerking met Medifit Fysiotherapie locatie Haagse Beemden en locatie Pellikaan Breda. Elke week zijn er diverse sportspreekuren voor alle leden van de club. Of je nu in de selectie speelt, in de toplijn van de jeugd actief bent of met  veel plezier in een lager team volleybalt, wij zijn er voor iedereen! Er zijn gratis sportspreekuren op onze locatie Haagse Beemden en locatie Pellikaan Breda.

De sportspreekuren zijn alleen op afspraak via mail; cas@medifitfysiotherapie.nl  of yvette@medifitfysiotherapie.nl Op het spreekuur bekijken wij  je klachten en geven we je deskundig advies. Waar nodig kunnen we een behandeltraject opstarten. Tevens zullen wij na jouw toestemming contact hebben met de trainer over het te voeren beleid.

Onze praktijk heeft veel ervaring in de (top)sport, we hebben korte lijnen met specialisten in de Bredase ziekenhuizen en we hebben alle faciliteiten in huis voor een snelle en goede diagnose en een efficiënt behandeltraject! Door onze sportgerichte aanpak streven wij ernaar om je weer zo snel mogelijk op het veld te krijgen en je weer verantwoorde wijze kan sporten.

 

Met sportieve groet,

 

Cas Ketelaars en Yvette Kriellaars namens Medifit Fysiotherapie.

 

De sportspreekuren vinden plaats op:

Medifit Fysiotherapie locatie Haagse Beemden (Cas Ketelaars)

Cas@medifitfysiotherapie.nl

Maandag 19.00 t/m 20.00 uur

Woensdag 18.00 t/m 19.00 uur

 


Medifit Fysiotherapie locatie Pellikaan Breda (Yvette Kriellaars)

Yvette@medifitfysiotherapie.nl

Maandag 19.00 t/m 19.30 uur

Dinsdag 19.00 t/m 19.30 uur

Tags: blessure fysiotherapie sponsoring Geplaatst op: 13-06-2018


Reageren op dit bericht

Naam:
Email:
Bericht: