#deburgst

@woutfassbender Na een moeizame seizoenstart weet De Burgst zich alsnog definitief veilig te spelen in de tweede divisie.… https://t.co/OpnBjBPSNo Sat Apr 21 18:46:55 +0000 2018
@woutfassbender Het moet raar lopen, wil De Burgst alsnog promotie-degradatiewedstrijden spelen voor lijfsbehoud in tweede divisie.… https://t.co/N48citAcmc Sat Apr 21 16:00:24 +0000 2018

Kleding

Clubtenue

Ieder competitiespelend lid dient zelf een clubtenue aan te schaffen. Het clubtenue bestaat voor alle leden uit een shirt (dames kunnen kiezen tussen korte mouw en mouwloos) en een bijpassende broek in de clubkleuren navy-blauw met wit.

In samenwerking met Volleybaldirect.nl heeft De Burgst Breda vanaf nu een eigen webshop. Volleybaldirect.nl is naast onze partner, ook de officiële webshop van de Nevobo. Je kunt op volleybaldirect.nl terecht voor kleding, schoenen, ballen, kniebeschermers en nog veel meer. Leden van de Nevobo krijgen 5% korting bij volleybaldirect.nl als ze zich als klant registreren en daarbij hun Nevobolidnummer* opgeven.  Voor leden van De Burgst komt daar bovenop ook nog eens een speciale verenigingskorting. Voer bij het afrekenen van je bestelling de tegoedboncode DEBURGSTDEAL in en je ontvangt direct nog eens 5% extra korting (bovenop de 5% Nevobo korting). Je ontvangt dan dus in totaal 10% korting en steunt je eigen club ook nog eens met je bestelling.

Ga nu naar http://www.volleybaldirect.nl/De-Burgst en bekijk onze webshop! 
 
In onze eigen webshop kan je wedstrijdshirts, wedstrijdshorts, inspeelshirts, trainingspakken en sporttassen bestellen met daarop het logo van De Burgst Breda. De wedstrijdshirts worden geleverd inclusief borst- en rugnummer. 
*je vindt je Nevobolidnummer op je spelerskaart, bijvoorbeeld CGT7H59

Jeugd
Wij adviseren ouders van jeugdleden om onderling (tijdens een trainingsavond bijvoorbeeld) te bekijken of tenues waar jeugdleden zijn uitgegroeid met elkaar gewisseld of overgenomen kunnen worden. Er is ook een online marktplaats voor Burgst-tenues op facebook! (Je kunt op deze marktplaats terecht zodra je de officiële pagina van De Burgst geliked hebt.)

Kledinglijn
Naast het tenue kan ieder lid er tevens voor kiezen (of in overleg met het team) om een trainingspak, inspeelshirt en sporttas aan te schaffen. Het trainingspak is inclusief clubbedrukking, het inspeelshirt en de sporttas zijn zonder bedrukking. Je vindt alle artikelen in onze webshop.