Agenda

Er zijn geen activiteiten gepland.

Wedstrijden

20-01 Vollido HS 2 -

21-01 - Vollido DS 1

22-01 Voltena DS 4 -

23-01 Volley Tilburg MC 3 -

23-01 Volley Tilburg MB 3 -

23-01 VIA JC 1 -

23-01 VC 't Aogje MB 1 -

23-01 Kraftwell Symmachia Roosendaal MC 1 -

23-01 Minerva MA 1 -

23-01 Next Volley Dordrecht MC 1 -

23-01 Sliedrecht Sport JB 1 -

23-01 Ardito DS 1 -

23-01 - Sterre-Voorwaarts JA 1

23-01 - Groene Ster HS 1

23-01 - VCN DS 4

23-01 Hajraa HS 1 -

23-01 Volley Tilburg HS 7 -

#deburgst

Er zijn geen tweets over #deburgst gevonden.

Kleding

Clubtenue

Ieder competitiespelend lid dient zelf een clubtenue aan te schaffen, een nummer krijg je toegewezen. Het clubtenue bestaat voor alle leden uit een shirt en een bijpassende broek in de clubkleuren.

In samenwerking met Volleybaldirect.nl heeft De Burgst Breda vanaf nu een eigen webshop. Volleybaldirect.nl is naast onze partner, ook de officiële webshop van de Nevobo. Je kunt op volleybaldirect.nl terecht voor kleding, schoenen, ballen, kniebeschermers en nog veel meer. Leden van de Nevobo krijgen 5% korting bij volleybaldirect.nl als ze zich als klant registreren en daarbij hun Nevobolidnummer* opgeven.  Voor leden van De Burgst komt daar bovenop ook nog eens een speciale verenigingskorting. Voer bij het afrekenen van je bestelling de tegoedboncode DEBURGSTDEAL in en je ontvangt direct nog eens 5% extra korting (bovenop de 5% Nevobo korting). Je ontvangt dan dus in totaal 10% korting en steunt je eigen club ook nog eens met je bestelling.

Ga nu naar http://www.volleybaldirect.nl/De-Burgst en bekijk onze webshop! 
 
In onze eigen webshop kan je wedstrijdshirts, wedstrijdshorts, inspeelshirts, trainingspakken en sporttassen bestellen met daarop het logo van De Burgst Breda. De wedstrijdshirts worden geleverd inclusief borst- en rugnummer. 
*je vindt je Nevobolidnummer op je spelerskaart, bijvoorbeeld CGT7H59

Jeugd
Wij adviseren ouders van jeugdleden om onderling (tijdens een trainingsavond bijvoorbeeld) te bekijken of tenues waar jeugdleden zijn uitgegroeid met elkaar gewisseld of overgenomen kunnen worden. Er is ook een online marktplaats voor Burgst-tenues op facebook! (Je kunt op deze marktplaats terecht zodra je de officiële pagina van De Burgst geliked hebt.)

Kledinglijn
Naast het tenue kan ieder lid er tevens voor kiezen (of in overleg met het team) om een trainingspak, inspeelshirt en sporttas aan te schaffen. Je vindt alle artikelen in onze webshop.