Agenda

Er zijn geen activiteiten gepland.

Wedstrijden

20-01 Vollido HS 2 -

21-01 - Vollido DS 1

22-01 Voltena DS 4 -

23-01 Volley Tilburg MC 3 -

23-01 Volley Tilburg MB 3 -

23-01 VIA JC 1 -

23-01 VC 't Aogje MB 1 -

23-01 Kraftwell Symmachia Roosendaal MC 1 -

23-01 Minerva MA 1 -

23-01 Next Volley Dordrecht MC 1 -

23-01 Sliedrecht Sport JB 1 -

23-01 Ardito DS 1 -

23-01 - Sterre-Voorwaarts JA 1

23-01 - Groene Ster HS 1

23-01 - VCN DS 4

23-01 Hajraa HS 1 -

23-01 Volley Tilburg HS 7 -

#deburgst

Er zijn geen tweets over #deburgst gevonden.

Lidmaatschap

Lid worden?

Wil je lid worden van onze vereniging, neem dan contact op via info@deburgst.nl. Nadat we contact met je hebben gehad vragen we je dit formulier in te vullen. Wij verzoeken je dit formulier in te leveren bij je aanmelding samen met een pasfoto of je spelerskaart.

Aanmelden
Nieuwe leden mogen, voordat ze zich aanmelden, twee keer gratis trainen. Bij de derde training lever je het inschrijfformulier ingevuld in bij jouw trainer met daarbij de pasfoto met je naam en geboortedatum vermeld op de achterkant.
Speelde je vorig seizoen bij een andere vereniging, vraag dan je spelerskaart op bij de oude vereniging en lever deze in bij de aanmelding.

Eenmalig wordt een bedrag van € 7,- in rekening gebracht als inschrijfgeld. 

Indien aanmelding plaatsvindt tijdens het lopende seizoen dan wordt de verschuldigde contributie en competitiebijdrage naar rato berekend en geïncasseerd met ingang van de 1e van de volgende maand na de aanmelding.

Opzeggen

Het opzeggen van het lidmaatschap dient per mail te worden gedaan bij de ledenadministratie via ledenadministratie@deburgst.nl. Indien het lidmaatschap tijdens het lopende seizoen wordt opgezegd, dan worden de volgende richtlijnen gehanteerd voor de betalingsverplichting:

  • Opzeggen van het lidmaatschap vóór 1 juni: geen contributie en competitiebijdrage verschuldigd voor het nieuwe seizoen. Het lidmaatschap eindigt per 31 juli.
  • Opzeggen tussen 1 juni en 1 september: geen contributie maar wel competitiebijdrage verschuldigd. Het lidmaatschap eindigt per 30 september.
  • Opzeggen na 1 september: contributie 1e helft seizoen en competitiebijdrage verschuldigd. Het lidmaatschap eindigt per 31 januari.
  • Opzeggen na 1 januari: contributie en competitiebijdrage verschuldigd. Het lidmaatschap eindigt per 31 juli.

Er is geen restitutie van reeds betaalde contributie mogelijk. Leden zijn verplicht om ervoor te zorgen dat er voldoende saldo op de betreffende rekening aanwezig is. Dit om een succesvolle incasso mogelijk te maken. Als een incasso in twee opeenvolgende pogingen niet succesvol is vanwege onvoldoende saldo, dan wordt het verschuldigde bedrag verhoogd met € 10,- incassokosten.

Adreswijziging doorgeven

De ledenadministratie wordt verzorgd door Peet Besuijen. Als je gegevens wijzigen kun je hem informeren. Zodoende blijf je op de hoogte van en door De Burgst.

Wijzigingen (zoals naam en (e-mail)adresgegevens) kun je mailen naar ledenadministratie@deburgst.nl

Peet Besuijen
Lange Akker 169 | 4847 KM Teteringen 
076-5411335 | ledenadministratie@deburgst.nl