Agenda

Er zijn geen activiteiten gepland.

Wedstrijden

20-01 Vollido HS 2 -

21-01 - Vollido DS 1

22-01 Voltena DS 4 -

23-01 Volley Tilburg MC 3 -

23-01 Volley Tilburg MB 3 -

23-01 VIA JC 1 -

23-01 VC 't Aogje MB 1 -

23-01 Kraftwell Symmachia Roosendaal MC 1 -

23-01 Minerva MA 1 -

23-01 Next Volley Dordrecht MC 1 -

23-01 Sliedrecht Sport JB 1 -

23-01 Ardito DS 1 -

23-01 - Sterre-Voorwaarts JA 1

23-01 - Groene Ster HS 1

23-01 - VCN DS 4

23-01 Hajraa HS 1 -

23-01 Volley Tilburg HS 7 -

#deburgst

Er zijn geen tweets over #deburgst gevonden.

Sponsoring

Sponsoring van volleybalvereniging De Burgst Breda

Voor bedrijven:

Bent ú al bekend met dé volleybalclub van Breda? De Burgst Breda is al ruim 30 jaar een begrip in de regio en op dit moment de enige vereniging met jeugd-, top- én breedtevolleybal. Daarmee bereikt De Burgst Breda in de regio Breda niet alleen onze volleyballende leden, maar ook onze zakelijke partners.

Door iedereen, voor iedereen

Volleybal is met circa 125.000 leden de meest beoefende indoorsport in Nederland.
Of het nu komt omdat volleybal echt een familiesport is of De Burgst Breda zo’n warme en betrokken club; binnen de vereniging vind je alle soorten volleyballers: jong, oud, top en recreatief. Deze gezonde mix zorgt bij De Burgst Breda niet alleen voor veel leden, maar met name ook betrokken leden. Deze betrokkenheid heeft bewezen ook zakelijk voordeel te kunnen opleveren!

Ook voor u!

De club is er niet alleen voor en door volleyballers, vrijwilligers en supporters. De club is er ook voor en door ú als sponsor. Herkent u de ambitie van onze club waarin professionaliteit en kwaliteit gecombineerd wordt met een prettige gastvrije omgeving en ruimte voor persoonlijke groei? Of ondersteunt u deze ambitie van harte? Deel het met ons!

Heeft u wel eens nagedacht om uw zakelijke doelstellingen via De Burgst Breda te behalen? Onze doelstelling is een win-win situatie voor zowel De Burgst Breda als voor ú. Uiteindelijk streven wij ernaar dat het u meer oplevert dan kost. Denk bijvoorbeeld eens aan de volgende mogelijkheden die wij samen met u kunnen oppakken:

  • Omzetverhoging door speciale acties bij u te houden voor onze leden. De sponsorcommissie draagt uiteraard bij aan de bekendheid van deze actie.
  • Vergroting van de naamsbekendheid door uw naam terug te laten komen op onze netten, ballen, sponsorborden en website.
  • Meer klanten of gasten over de vloer door een kortingspas te realiseren voor onze leden.
  • Is uw onderneming horeca gerelateerd? Wat zou u er van vinden om onze 300 leden uit te nodigen voor een feest, diner of vergadering?

Laat u verassen door de creatieve mogelijkheden van sponsoring bij De Burgst Breda. Wij gaan graag met u in gesprek om te bekijken hoe we elkaars doelstellingen kunnen realiseren.

Bent u net zo enthousiast als ons? Stuur een e-mail naar sponsoring@deburgst.nl en we ontmoeten u graag!


Onderstaande sponsors zijn al enthousiast over De Burgst Breda!

SPIE Nederland


d-Media web professionals


 Medifit Fysiotherapie
'Pijntjes? Ga naar Medifit Fysiotherapie'

Webelephant

 

Medinova Kliniek Breda
'5 redenen waarom wij blij zijn met Medinova'

  

Sponsor de club gratis met je online aankopen!

SkiWebShop
'Waarom SkiWebShop en volleybal zo goed samengaan'

Dit Reclame

 ‘Internet vergelijken in 3 stappen via Pricewise’ 

 Energie vergelijken doe je eenvoudig op hoyhoy

Word vriend van De Burgst Breda


Voor leden:

Sponsor binnenhalen = minder betalen! 
Vind jij de contributie hoog? Dan hebben we goed nieuws voor je, want minder poen kun je zelf doen! Help de club aan een sponsor en verlaag direct je eigen contributie! Draag je een nieuwe sponsor aan, dan krijg je direct 10% van het bedrag dat de sponsor oplevert teruggestort op je rekening! Meer info

SponsorKliks: Sponsor de Burgst Breda gratis met je online aankopen!
Met iedere online aankoop die je doet kun je de vereniging steunen door je aankoop via SponsorKliks te doen: een percentage van het aankoop bedrag vloeit dan terug naar de vereniging. Lees hier hoe het precies werkt.

De Burgst Breda Webshop
Nieuwe volleybalkleding nodig? Bestel je clubkleding direct in onze eigen webshop op volleybaldirect.nl en steun de club! Voor de aanschaf van bijvoorbeeld volleybalschoenen kun je bij Volleybal Direct terecht, ook hierover ontvangen wij een commissie. Hier lees je meer informatie over het bestellen inclusief tot wel 10% korting op volleybaldirect.nl.