Agenda

Er zijn geen activiteiten gepland.

Wedstrijden

20-01 Vollido HS 2 -

21-01 - Vollido DS 1

22-01 Voltena DS 4 -

23-01 Volley Tilburg MC 3 -

23-01 Volley Tilburg MB 3 -

23-01 VIA JC 1 -

23-01 VC 't Aogje MB 1 -

23-01 Kraftwell Symmachia Roosendaal MC 1 -

23-01 Minerva MA 1 -

23-01 Next Volley Dordrecht MC 1 -

23-01 Sliedrecht Sport JB 1 -

23-01 Ardito DS 1 -

23-01 - Sterre-Voorwaarts JA 1

23-01 - Groene Ster HS 1

23-01 - VCN DS 4

23-01 Hajraa HS 1 -

23-01 Volley Tilburg HS 7 -

#deburgst

Er zijn geen tweets over #deburgst gevonden.

Toernooi informatie

 

Clubtoernooi De Burgst Breda | 2 en 9 september 2017

- Dé voorbereiding op het nieuwe seizoen -

 

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren wij opnieuw een toernooi dat geheel in het teken staat van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De opzet van afgelopen jaar is goed bevallen, en passen we daarom opnieuw toe: op zaterdag 2 september staat het clubtoernooi in het teken van onze CMV & (top) jeugd teams. Op zaterdag 9 september staat het clubtoernooi in het teken van onze (top) senioren teams.

Wij nodigen jouw team uit voor dit clubtoernooi
Het is niet alleen een ideale gelegenheid ter voorbereiding van het nieuwe seizoen, maar ook leer je (nieuwe) teamgenoten kennen, evenals de rest van de vereniging. Tevens zal er op zaterdagavond 9 september een reunie plaatsvinden ivm het 35 jarig bestaan van onze vereniging. Lees hier meer informatie.

Sfeervolle entourage
We zorgen voor een sfeervolle entourage! Ook buiten het speelveld organiseren we diverse activiteiten. Zowel voor de CMV, als jeugd, als senioren als recreanten zorgen we voor passende activiteiten. Wedstrijd informatie In de bijlage van dit schrijven is het wedstrijdschema te vinden, wij zijn verheugd om te vermelden dat het gehele toernooi al volledig vol bezet is met teams. Alle jeugd- en seniorenteams spelen een driekamp en voor de CMV zal op zaterdagochtend 2 september een activiteit georganiseerd worden. Zaterdagavond 9 september zal voor de recreantenteams een toernooi plaats vinden. Zoals ieder jaar zullen er door de seniorenteams en de A-jeugd ook weer een aantal wedstrijden gefloten moeten worden, om de wedstrijden in goede banen te leiden. In de bijlage is het schema te vinden. Ruilen is mogelijk, maar geef dit wel even aan ons door. Verder verzoeken wij alle teams om bij hun eigen wedstrijden te tellen, maar ook in de derde wedstrijd in hun driekamp waarin niet gespeeld wordt. Het Clubtoernooi de Burgst Breda vindt plaats in Gemeentelijk Sportcentrum Breda “de Scharen” (Topaasstraat 13, Breda).  

Het clubtoernooi vindt plaats in onze vertrouwde sporthal: 
Gemeentelijk Sportcentrum Breda “de Scharen” (Topaasstraat 13, Breda)
 
Zin om te helpen?
Wij zijn altijd op zoek naar mensen die een handje willen komen helpen. Interesse? Stuur ons een e-mail: toernooi@deburgst.nl
 
Met sportieve groet,
 
Marc-Jan Backer
Commissie Clubtoernooi
Volleybalvereniging De Burgst Breda
 

Hou dit deel van de website goed in de gaten voor allerlei informatie m.b.t. het clubtoernooi.

Bewaren