25/01/2020 | Wedstrijdverslag |

Mooi afscheid van Intermezzo

Afgelopen zaterdag speelde MA1 uit tegen Intermezzo, waar we vorige week ook tegen gespeeld hebben. In de kantine mocht geen eigen eten gegeten worden, wat natuurlijk nergens op sloeg, dus at Michel zijn boterham maar nét voor de deur van de kantine op. We begonnen fanatiek aan het inlopen en maakten het elkaar al extra moeilijk, met wat prikballetjes en af en toe een diepe bal, zoals we op de training geoefend hebben. 
 
De eerste set begonnen we goed. We serveerden met veel druk en haalden alle ballen van de grond. Er werden veel combinaties gespeeld en door een goede aanmoediging vanaf de kant en enthousiasme bij elk punt, wonnen we de set met 11-25. 
 
De tweede set ging alles wat minder soepel. Er werd vaker fout geserveerd, we waren met het aanvallen te lief en er waren veel slordigheid- en communicatiefoutjes. Aan het einde probeerden we de focus weer op te pakken en sloegen we wat lekkere balletjes. Ondanks de slordigheid wonnen we de set met 23-25. 
 
De derde set ging al beter. Er waren nog steeds wat servicefouten, maar ondanks dat bleven we voor elke bal gaan. Even was de focus weg en gingen we helemaal in de verkeerde opstelling staan. Maar de scheids had niks door en Michel loste het al weer op. Er werden weer goede combinaties gespeeld en we wonnen de set met 17-25. 
 
De laatste set ging een beetje met pieken en dalen. Soms waren we super enthousiast en sloegen we lekker naar beneden, maar af en toe was het enthousiasme weg en waren er wat service- en communicatiefouten. Maar we pakten het enthousiasme terug en juichten bij elk punt. We sloten de set af met 19-25. 
 
We hebben dus, net als vorige week, 0-4 gewonnen van Intermezzo. Daarom kregen we wederom lekkere bitterballen. Volgende week moeten we tegen de koploper Dordrecht.