14/03/2022 | Bestuur |

Alternatief thuiswedstrijden en voortgang trainingslocatie(s)

Nu onze thuishal De Scharen gesloten is voor sporters, is er de afgelopen dagen hard gezocht naar oplossingen om onze thuiswedstrijden en trainingen toch doorgang te kunnen laten vinden. We informeren je graag over de voortgang.

Thuiswedstrijden
Alle thuisrondes op zaterdag zullen per direct en voor onbepaalde tijd plaatsvinden in sporthal De Ganzerik (Ganzerik 1, Breda). Deze wijziging is inmiddels ook bij de Nevobo bekend. Voor aanstaande zaterdag, 19 maart, geldt eenmalig dat alle thuiswedstrijden één uur eerder starten. Nevobo meldt dit aan alle tegenstanders van De Burgst. Overige thuiswedstrijden zullen op de reeds geplande tijden plaatsvinden.

Voor de wedstrijd van Heren 1 op zaterdag 19 maart a.s. wordt nog een alternatief gezocht. De betrokkenen worden hiervan op de hoogte gesteld.

Trainingen
Als grootste huurder van sporthal De Scharen is het een uitdaging om geschikte trainingsruimte te vinden voor een dusdanig aantal teams. Desondanks hebben de Technische Commissie en het bestuur al veel tips en mogelijkheden ontvangen. Er wordt hard gewerkt om alle puzzelstukken met betrekking tot de trainingen goed in elkaar te passen en tot een verenigingsbrede oplossing te komen. Wij vragen jullie daarom om nog even geduld te hebben en komen zo snel mogelijk in de lucht zodra hier meer duidelijkheid over is.

Met vriendelijke groet,
Bestuur De Burgst