01/03/2020 | Nieuws |

Be Better Training goes USA!

Wij zijn Eef (14), Nienke (16) en Anouk (15) en wij volleyballen bij De Burgst. Misschien heb je ons wel eens zien knallen bij Meisjes A1, Dames 2 of Dames 1. Op zondagochtend trainen wij elke week bij
BBT Volleybalschool. Hieronder zie je ons op de foto met Arie, één van de trainers.

Be Better Training is uitgenodigd door ‘Husky Volleybal’ uit North Granby, Connecticut, USA om deel te nemen aan een volleybaltoernooi. Wij zijn met nog negen andere meiden geselecteerd om dit toernooi te spelen. Een unieke en super gave ervaring! Een week lang zullen we in Amerika verblijven. Door Husky zal ons onderdak worden geboden en krijgen we een ruimte om te trainen in de zaal. Aan het einde van deze fantastische week gaan wij het toernooi spelen tegen diverse Amerikaanse en Canadese teams.

De trip vindt plaats tussen 26 april en 3 mei 2020. We zoeken hier echter nog wel hulp voor. De reis is niet gratis en er wordt van ons team verwacht dat we zelf de kosten betalen. Als team zijn we dus op zoek naar vrienden die ons financieel willen ondersteunen.

Dit kan op verschillende manieren:

  1. Een donatie aan ons BBT team.
  2. Als kledingsponsor met uw logo op onze kleding.
  3. Als deelnemer aan de acties die wij op dit moment aan het voorbereiden zijn. We houden je op de hoogte via de website!

Alle beetjes helpen!

Wil je ons steunen, neem dan contact op met Marjolein van de Nadort, de moeder van Anouk (m.nadort@kpnmail.nl).