Bericht van topsupporter Will P.
21/12/2018 | Algemeen |

Bericht van topsupporter Will P.

Hallo vrienden van De Burgst

Ja, het is alweer bijna Kerstmis en Nieuwjaar dus de eerste ronde zit er bijna op. Er zijn teams die met lef hebben gespeeld en ook stappen hebben gemaakt. Zoals meisjes A1, winterkampioen. Zij hebben inmiddels van mij een mooie beker gekregen en natuurlijk de champagne, gefeliciteerd nogmaals.

Andere teams hebben het wat moeilijker dus werk in de zaal. Ik ben wel eens in de zaal en zie dan toch dat er goed wordt getraind. Ook bij de thuisronde ben ik er wel eens en zie dan toch weer dat het ene team wat beter is dan de andere maar oké, de 2e ronde zeker weer nieuwe kansen en met mij erbij lukt het meestal wel.

Ook zijn er teams die bovenin goed spelen en meer willen dus… blijf met lef spelen! Ik wens dan ook iedereen HEEL VEEL SUCCES in de 2e ronde. Kampioenen zie ik zeker graag want zo’n feestje als het afgelopen seizoen wil ik wel weer en jullie zeker ook.

Tot slot wens ik iedereen fijne kerstdagen, een knallende jaarwisseling en zeker een sportief en succesvol 2019. Speel Met Lef en Maak Stappen! Er is een team dat met deze woorden wat anders kan, geweldig!

Deze keer geen kerstfoto met mij erop maar onze huispoes die baas in de kerststal wil zijn zoals ik wel eens baas wil zijn in de Scharen. Dus beiden… goed bezig!

Graag weer tot ziens in de Scharen en… blijven winnen! Ik zie jullie weer eind januari vanwege vakantie in Zwitserland.

Groetjes, Will.