06/11/2019 | Wedstrijdverslag |

De Burgst Breda Dames 2 mag na 2 weken weer in actie komen

Na 2 weken geen wedstrijd gespeeld te hebben, mocht Dames 2 zaterdag 2 november weer spelen. De meiden hadden zin om weer een wedstrijd te spelen. Veel meiden van het team waren al vroeg in de zaal, omdat de één moest fluiten of tellen en de ander moest invallen bij een ander team. Voordat de wedstrijd begon hebben we gezellig met deze meiden op de tribune gezeten en naar de andere wedstrijden gekeken. Natuurlijk met leuke gesprekken erdoorheen.

We misten twee spelers, maar dit hebben we goed opgelost. We hadden twee invallers, een passer-loper uit de MA1 en een spelverdeelster uit Dames 3. Deze meiden hebben goed gespeeld. Onze complimenten!

De wedstrijd verliep erg moeizaam. Zeker in de eerste drie sets kwamen we niet helemaal lekker in ons spel. We konden ze even bijhouden, maar daarna lukte het ons niet echt meer.

Toch zijn er wel goede dingen en/of ontwikkelingen gebeurd. Vivianne had even een dipje in de eerste set. De ballen raakte ze niet lekker, maar dit heeft ze goed hersteld toen ze begon aan haar tweede set en dit heeft ze de gehele wedstrijd doorgezet. Luke heeft een paar mooie slimme punten gespeeld. De middenspelers hebben goed aangevallen en we hebben hard gewerkt in de verdediging.

Aangekomen bij de laatste set. Het team ging het veld in met de gedachte ‘we hebben toch niets meer te verliezen’. En deze gedachtegang heeft geholpen, of ja ons aantal behaalde punten was hoger bij de eindstand van deze set. Erg close was het zelfs, namelijk 22-25. Balen! Maar ook in deze set hebben we hard gewerkt en laten zien wat we in ons hebben.

Helaas geen punten in Breda kunnen houden, maar het was een leuke en leerzame wedstrijd. Op naar de volgende wedstrijd. Deze is aankomende donderdag (7 november) alweer.