09/06/2020 | Topsupporter Will |

Burgst-teams toch nog in de prijzen!

Hallo beste Burgst vrienden, aan het begin van het seizoen had ik kenbaar gemaakt dat ook dit seizoen weer gestreden gaat worden voor het meeste wedstrijdverhalen. Ik kan jullie zeggen dat er door jullie best wel veel is verstuurd naar de Burgst website. Jonne, van de afdeling Communicatie, had er veel werk aan dus ook alle hulde voor deze dame! Aan mij dus de taak om alles bij te houden met deze verhalen. Ik had ook nog een extra prijs voor het leukste verslag en… de leukste foto.

Welnu, leden… Jullie hebben het goed en leuk gedaan dus echt de complimenten van mij! Alleen jammer dat het seizoen is stilgelegd vanwege de corona. Ik heb het toen ook stilgelegd met de toen huidige stand. Echt jammer dat we geen heel seizoen konden spelen dus wat ook te maken had met de eindstand voor de 1e drie prijzen met de meeste verslagen. Toch leek het mij eerlijk om de stand van toen bij de wedstrijdenstop een rangschikking te maken. Hopelijk hebben jullie daar begrip voor want ik wilde echt de prijzen uitreiken en toch zeker in, voor mij een beetje het…. Lama Seizoen.

De 1e plaats is voor de meisjes A1. Op de 2e plaats dames 4, en de 3e plaats is voor heren 3. Alle drie de teams… gefeliciteerd!  Uiteraard ook de andere teams en leden bedankt voor de verslagen! Echt veel leuke verslagen zaten erbij. Ook zeker leuk om te lezen hoe een wedstrijd dan loopt en dan ook nog de afterparty daar met bitterbalen, Leffe en wat al niet meer. Echt heel leuk allemaal en bedank ook jezelf want voor de club hebben jullie ook een leuk steentje bijgedragen.

Ik had ook nog twee extra prijzen beschikbaar. Eén voor het leukste verslag: die is voor het Harkverslag van Heren 3. De leukste foto die ingezonden is, is van een van de dames van dames 4 over een avondje volleybal in Apeldoorn. Echt een leuke en spontane foto! Veel foto’s zijn er naar de site verzonden dus ook alle hulde aan jullie!

Het uitreiken van de prijzen had ik het liefst tijdens de afsluitingsavond gedaan maar ook weer vanwege de corona gaat dit helaas niet door. Ik ga de prijzen persoonlijk bij de teams of bij een van de teamleden afgeven. Voor Heren 3 heb ik het verzoek dat iemand mij mailt: wjm.pinxteren@ziggo.nl (heb nog geen app) zodat ik dat kan afgeven. 

Beste vrienden, nogmaals allemaal bedankt voor het meedoen dit seizoen, ondanks dat het maar kort was maar toch nog Burgst-teams in de prijzen!

Het gaat jullie allemaal goed, succes bij misschien toch nog beachtoernooien, blijf lekker bezig met sporten en blijf… ZEKER gezond !!  Tot het volgend seizoen en…. ik kan jullie nu al verklappen dat ik een splinternieuwe outfit heb omdat een van de dames van dames 1 mij een hint gaf hiervoor… Dat wordt echt weer lachen, en als ik soms weer met een uitwedstrijd meega kan de tegenstander de borst natmaken. Echt!!