16/09/2019 | Wedstrijdverslag |

Een dagje Zoetermeer met MA1

Het Zovoc Top Jeugdtoernooi in Zoetermeer was aangebroken. Het blessureteam was nog niet compleet. Fenne en Stans moeten nog herstellen, Eef loopt nog op krukken en Nawal kon er helaas ook niet bij zijn. Als vervanging hadden we Vivianne uit Dames 2 geregeld en speelde Suzanne uit de A2 mee. Ook is het voor de eerste keer in geschiedenis dat Michel iets vergeten was, de volleyballen! Ondanks dat we geen volleyballen hadden, zijn we toch met een goede instelling vertrokken.

De eerste wedstrijd moesten we tegen Zuvoc MA1. We begonnen de eerste set goed en we liepen nek aan nek met de tegenstander. We lieten het aan het einde van de set helaas liggen op een servicebeurt. De tweede set begonnen we niet heel sterk. De ballen kwamen niet goed bij de spelverdeelster waardoor we niet genoeg druk konden zetten. Later herpakten we ons wel. Helaas won de tegenstander met 28-26. De wedstrijd verloren we met 2-0.

We hadden een hele lange pauze van ongeveer 2 uur. We zaten met het hele team op de tribune en waren naar de tegenstanders aan het kijken. Na wat tactieken te bespreken begon de volgende wedstrijd.

De tweede wedstrijd moesten we tegen VVU MA1. Tijdens de pauze zagen we dat ze een set verloren met 25-8. Dit gaf ons een veilig gevoel en daardoor hebben we de eerste set verloren. De tweede set begonnen we met een andere instelling. We bleven druk zetten en door Nienke haar servicebeurt wonnen we de tweede set. We hadden nog tijd over voor een derde set. We hadden nog maar 1 minuut over en door een prachtige aanval van Vivianne wonnen we de set met 10-9!

We hadden weer een uurtje pauze voordat de derde wedstrijd begon. We besloten om lekker buiten in het gras te gaan liggen en genieten van het weer.

De derde wedstrijd moesten we tegen Vollingo MA1. In de eerste set stonden we voor en waren we goed bezig. Helaas lieten we het aan het einde een beetje liggen en verloren we de eerste set. In de tweede set waren we niet meer zo energiek en kregen we de ballen om onze oren. Na een time-out en een peptalk van Michel, begonnen we weer met ons spel. Jammer genoeg verloren we deze wedstrijd en was het toernooi afgelopen.

Na een frisse douche en wat lekkere druiven gingen we tevreden naar huis. Het hele team ging gezellig naar de McDonalds, behalve Tessie, die thuis risotto moest gaan eten. We zijn helemaal klaar voor het seizoen en hebben er veel zin in!