18/02/2019 | Wedstrijdverslag |

Dit keer geen bitterballen

Afgelopen zaterdag hebben wij een wedstrijd tegen Jola Olympus gespeeld. De vorige wedstrijd tegen Jola hadden we 3-1 gewonnen, dus hele hoge verwachtingen hadden we niet. In de kantine deden we íets te luidruchtige spelletjes, volgens de barman, maar dat hield ons niet tegen.

Michel had ons al gewaarschuwd: we moesten de tegenstander niet onderschatten. Maar in de eerste set was iedereen helaas nét een stapje te laat, maakten we maar weinig punten met onze aanval en vertrouwden we er niet genoeg in. Tegen het einde van de set speelde iedereen wel wat beter, maar dit was helaas niet genoeg om te winnen. We verloren de set met 25-18.

De tweede set gingen we goed van start. We begonnen met een goede servicedruk, en we zagen een stijgende lijn vergeleken met de eerste set, volgens onze coach Michel. Soms vielen we een beetje terug, maar we bleven doorgaan en wonnen de set met 25-22.

De derde set zetten we dit door. Met prachtige services, mooie aanvallen, goede sets en slimme prikballetjes. Ondanks dat Damar en Eef een kleine botsing hadden, bleven we goed en enthousiast spelen, en hierdoor wonnen we de set met 25-13.

De laatste set wilden we natuurlijk ook nog pakken. We bleven doorgaan, het was iets lastiger dan de vorige set, want de tegenstander serveerde steeds beter, maar wij maakten overal puntjes mee. We speelden slim en bleven druk leggen. Hierdoor wonnen we de set met 25-19.

Helaas kregen we, voor het eerst in 4 weken, geen bitterballen, maar gelukkig hebben we wel gewonnen! Nu hebben we een paar weekjes rust en dan gaan we er weer tegenaan.