23/09/2019 | Wedstrijdverslag |

Dubbele bitterballen

Op 21 september 2019 reden we naar Asperen voor onze wedstrijd. We waren bijna helemaal compleet, Eef deed gelukkig weer mee, maar Tessie is geblesseerd helaas.

De eerste set begint goed, we hebben mooie servicereeksen en winnen de set met 25-12. De tweede set verliep iets moeilijker. We hadden de eerste set dik gewonnen dus we dachten er misschien te makkelijk over, en raakten af en toe de concentratie kwijt. Maar gelukkig draaide we weer bij en wonnen de set met 25-17. Bij de derde set beloofden Michel en Emiel dat we bitterballen kregen als we de tegenstander onder de 10 punten hielden. We liepen in het begin een beetje gelijk waardoor we ze niet onder de 10 punten konden houden. Maar we maakte het goed bij de laatste set, we hadden een ruime voorsprong en maakten mooie punten. Het werd op het laatst spannend, want de tegenstander had 8 punten dus we moesten goed doorzetten om ze onder de 10 te houden. Uiteindelijk wonnen we de set met 25-9: dubbel bitterballen dus! Want ook bij een 4-0 winst verdienen we een portie. 🙂

Het was een leuke eerste wedstrijd, we hebben hard gewerkt omdat het met dit zulk ploegen lastig is om op je eigen niveau te blijven.

Komende zaterdag spelen we om 14.30 uur tegen Haaften Kwiek MA1. We hopen op veel publiek en Will in zijn nieuwe outfit bij onze wedstrijd!

MA1