19/12/2019 | Top Supporter Will |

Eindejaarswoordje van Top Supporter Will

Hallo beste Burgstvrienden,

De winterstop gaat beginnen zodat iedereen even kan bijkomen van de eerste helft van de competitie. Vier winterkampioenen hebben we deze keer: Jongens B1, Jongens C1, Meisjes A2 en de Meisjes B1. Gefeliciteerd en inmiddels hebben jullie van mij een mooie grote Lama en een fles champagne gekregen! Prachtig gedaan en… uiteraard met jullie trainers…. heel belangrijk!

Ook de 3 beste verkopers van de Grote Clubactie hebben van mij een prijs gekregen. Joep van Hooye die 1e is geworden, Sophie van Koppel op de 2e plaats en Rebecca Loomans, die 3e is geworden. Ook jullie prijs is leuk met de bijzondere button en natuurlijk ook een mooie houten Lama. Bedankt voor jullie inzet en het mooie bedrag wat jullie voor de club hebben opgehaald!

Ja, de kerstdagen en vakantie komen eraan dus even lekker genieten. Voor mij was het ook genieten en zeker in mijn nieuwe en bijzondere outfit uit Peru. Heel veel leuke reacties hierover ontvangen! Het begon al gelijk goed bij mijn eerste wedstrijd bij de Dames 1 en ook bij mijn 1e thuisronde, 2 dagen later, wonnen bijna alle teams! Ook hebben de meeste van jullie allemaal een persoonlijke geluks mini-Lama gekregen. Als er nog leden zijn die ik ben vergeten dan hoor ik dit graag want ik heb nog wel wat liggen. Bij de thuisrondes kan je je melden bij mij.

Ja, leuke en spannende wedstrijden, zowel thuis als uit (in Tilburg) heb ik gezien en vooral de laatste thuisronde waren er spannende bij met als klapper Heren 1 tegen Atak 1 uit Waspik… een mooie 3-2 voor onze mannen! Wel ben ik door enkele toeschouwers vermaand om niet meer aan het basketbalrek te hangen, want ja… een paar meter vallen doet zeer, maar… met mijn Poncho aan dwarrel ik gewoon naar beneden. Maar ik zal beter oppassen toch!

Ook heb ik 2 keer een uitstapje gedaan naar Duitsland/Munster waar ons ex-lid Demi Korevaar een mooie aanwinst is voor Munster en deze spelen in de bundesliga, dus Eredivisie. Ook de speelhal is subliem. Al 2 keer meegemaakt met een dikke 1500 man en met die huisband van hun waar ik dan bijschuif is het echt geweldig. Ook in het nieuwe jaar ga ik daar weer eens kijken en heb ik ook een andere Zuid-Amerikaanse outfit aan, echt geweldig publiek daar en ze zien mij daar graag komen. Maarja, met Will erbij is het altijd al een feestje.

Beste Burgstvrienden… ook het komend jaar…2020….gaan we weer feestjes bouwen, bij en na de wedstrijden. Ik zeg altijd maar weer…ALS jullie voor actie zorgen binnen de lijnen, dan zorg ik wel voor actie buiten de lijnen! Ikzelf ben er pas weer eind januari maar… gewoon lekker doorgaan met winnen! Zeker zou het leuk zijn als we weer kampioenen krijgen. Dames 1 is goed op weg, dus meerdere teams mogen volgen. Denk maar aan mijn slogan…. “Als je de top wilt halen, moet je blijven klimmen”. Ook wedstrijdverhaaltjes voor de nieuwssite van De Burgst blijft leuk en jullie weten het… dit seizoen een mooie, bijzondere prijs voor het beste team!

Meisjes A1 is nu koploper, gevolgd door dames 2 en zeker ook dames 4 is lekker bezig, maar ook nog anderen. Misschien dat meerdere teams wat willen schrijven en ook mijn dames 1 zou ik willen aanmoedigen om een mooi verslag te maken. Maar…ook anderen! Niet spelers/sters mogen natuurlijk ook een leuk verhaaltje maken met een foto erbij. 

Zo, einde verhaal maar weer eens voor jullie maar met groot plezier gedaan. Toch wel fijn, zo’n leuke volleybalclub in Breda!

Tot slot wens ik iedereen… Fijne Kerstdagen en een mooi en gezond 2020 !!

Groetjes van….Peru Willy