26/11/2021 | Topsupporter Will |

Fruitpower!!!

Hallo Beste De Burgst leden,

Gisteren stond een pakketdienst bij mij aan de deur te bellen. Ik dacht… volgens mij heb ik niks besteld dus nam het toch maar aan. Maar toen ik de doos openmaakte was ik toch wel heel erg en aangenaam verrast!! Een mooie fruitmand met een heerlijke fruitgeur. Noem het maar Fruitpower !! Omdat er tijdelijk geen Willpower is hebben jullie maar een dosis fruitpower voor mij er tegenover gezet. Ik wil jullie daar allemaal zeer hartelijk voor bedanken en het zal zeker bijdragen en hopelijk voor de nodige Willpower!! Ook kreeg ik een leuke kaart van andere leden.

Het gaat redelijk met mij al moet ik soms naar de DC Kliniek in Prinsenbeek voor een ruggenprikbehandeling vanwege de hevige pijn. Het lopen en staan gaat vaak heel moeilijk en dat komt door de Kanaalstenose (vernauwing) in mijn onderrug waar daardoor weer een zenuw afknelt in mijn rechterbeen. Gelukkig kan ik nog redelijk fietsen wat weer goed is voor de conditie die ik nu zeker niet kan missen.

Ook voor jullie is alles weer anders door de Corona dus alweer zonder publiek. Ik volg wel de berichten op de site dus blijf wel bij wat er allemaal gebeurd. Zodra de zaal weer vrij is voor bezoek en ikzelf ook weer redelijk kan lopen/zitten kom ik weer eens kijken maar zal het dan wel rustig aan moeten doen. Misschien dan toch iets leuks kunnen doen, toch!

Beste leden, nogmaals bedankt en ik wens jullie allemaal een sportieve voortzetting van de competitie en vooral…. Blijven Winnen !!!

Sportieve groet van Will (fruitpower)