18/08/2020 | Topsupporter Will |

Geen Willpower dit seizoen!

Hallo beste De Burgst Breda leden en vrienden,

Ik hoop dat jullie ondanks de corona toch nog een leuke en fijne vakantie hebben gehad. Het is supermooi weer geweest (en nog) dus daar zal het zeker niet aan gelegen hebben! Ja, het seizoen gaat weer beginnen maar door de corona gaat dit ook allemaal weer anders worden maar ik hoop dat jullie toch allemaal weer leuk, spannend en fijn mogen spelen (dus winnen !!).

Voor mijzelf zal dit seizoen anders worden. Ik zit al een paar maanden in de lappenmand. Heb een 1e oogoperatie (staar) gehad en dat is goed gegaan. Komende maandag het andere oog geopereerd worden, waarvan het herstel minimaal 3 weken is. Ook heb ik al een tijd problemen met mijn onderrug en nu zit ik in een fase dat ik bepaalde dingen moet gaan doen voordat ik eventueel een operatie krijg die niet eenvoudig is. Dit alles heeft mij gedwongen, helaas, mijn De Burgst Breda fun, dus …DE Willpower…. dit seizoen te stoppen. Ook het coronagebeuren speelt hier parten in zoals: geen publiek op de tribune, dus de supporters en aanhang (dus ook de ouders van de jongere teams) zullen dit zeker niet fijn vinden. Toch wens ik iedereen een supermooi seizoen, en natuurlijk… net als het vorige seizoen…. lekker blijven winnen!!! Misschien dat we elkaar toch nog een keer zien in de Scharen!!

Nogmaals, ondanks dat ik er niet ben weet ik toch nog wel dat het goed gaat met jullie in de Scharen (en ook daarbuiten). Want… in de nokken van de speelhal in de Scharen hangt nog Heel Veel… Willpower Energie! Zelfs de corona heeft dit niet kunnen verdrijven!

Nogmaals, heel veel succes en tot ziens en….. Blijf Altijd In Jezelf Geloven!!

Groetjes van jullie De Burgst Breda topsupporter….Will