22/02/2020 | Wedstrijdverslag |

Heren 3 en het kapotte harkje

19-2-2020 – De boeven van Condor komen voor een inhaalwedstrijd op woensdagavond richting de Scharen. Daar wachten de mannen van het 3e geduldig af of de boeven dit keer wel op komen dagen. 14 december stonden uw Helden, die trouw en op tijd in de zaal stonden,  namelijk voor een onaangename verrassing toen de Condoreanen op het laatste moment afzegden. 5 strafpunten voor de boeven dus, ‘But the game must go on!’.

En de Game ging on… Met 2 voltallige teams en publiek! Want beste volgelingen, gelukkig bleek dat er nog voldoende mensen zijn die uw helden op de voet volgen. Is het niet trouw op de tribune, dan wel door de wedstrijdverslagen nauwgezet te bestuderen. Dat overigens niet alle spelers van Heren 3 dit zelf ook trouw doen is alleen maar goed voor de boetepot.

1 van de trouwe volgelingen, hoe kan het ook anders, bleek niemand minder dan onze topsupporter Will te zijn. Hij had het vorige wedstrijdverslag ‘Punten harken in de Ganzerik’ oplettend gelezen en gehoor gegeven aan de oproep om ons op woensdagavond moreel bij te staan. Omdat er ook in de Scharen punten geharkt moesten worden was hij zelfs zo sympathiek geweest om zijn eigen hark mee te nemen, of althans een deel er van. Met deze hark vastgebonden aan de tribune moest het wel goed gaan komen, of toch niet?

De boeven van Condor waren na de 5 strafpunten gebrand op een goed resultaat en zetten de druk er in de 1e set gelijk goed op. Zowel aanvallend als verdedigend waren zij zeer degelijk en daar uw helden her en der een foutje maakten resulteerde dit in een 19-25 setstand. De 2e set dan, zelf ook vol gas geven en punten afdwingen! Met mooie reddingen en goede klappen ging het tot de laatste punten gelijk op. Helaas viel het kwartje net de verkeerde kant op, 23-25.

Na 2 sets werd er, ondanks de ‘close call’ in de 2e set volgens bijna vast concept van spelverdeler gewisseld. Een gevolg van de luxe of het probleem van 2 gelijkwaardige goede spellies.  Het verlies van de 2e set was echter hard aangekomen en de mannen hadden op de late woensdagavond ook weer eens last van de befaamde ‘3e set dip’. (Ja uw helden zijn ook maar gewoon mensen!) Dit konden we echter deze wedstrijd slecht gebruiken… 13-25. De laatste set was nog wel spannend maar dit bleek uiteindelijk niet in de score; 18-25.

We hopen dat alle supporters van MA2, D3, H4 en natuurlijk Will toch van de wedstrijd hebben kunnen genieten. Want wij hebben jullie steun zeker weer nodig de volgende pot tegen Nuvo’68, de nummer 2 uit de poule. Deze wedstrijd is echter pas gedurende de volgende thuisronde op 7 maart. En daar zit eerst nog een klein feestje tussen, wat mij brengt tot onze volgende teamwijsheid;

Drink Leffe en speel met de maten!

of was het nou

Drink met de maten, en speel met Lef(fe)! 

Alaaaf !