28/03/2024 | Communicatie |

Hoe de WOLFPACK van de Burgst Social Media Verovert: Op Zoek naar Sponsors en Meer!

WOLFPACK - JONGENS B1

Stel je voor: een groep jongens die niet alleen het volleybalveld domineert, maar ook een hecht team vormt. Dat is precies wat JB1, het kloppende hart van onze vereniging, heeft bereikt onder leiding van trainer Barry. Maar dit is geen gewoon volleybalteam – ze zijn geëvolueerd tot een ware WOLFPACK, gedreven door samenwerking en camaraderie. In dit blogbericht nemen ze je mee op hun inspirerende reis naar het vinden van sponsors en het versterken van hun teamgeest. En wacht even… er staat ook een onthulling op het programma die je niet wilt missen! Benieuwd? Lees snel verder!


De zoektocht naar sponsors (JB1)

Lol hebben, beter worden en echt team zijn. Hoe doe je dat allemaal? Wij, Jongens B1, gingen de uitdaging aan. Met hulp van trainer Barry werden we een wolfpack: waarbij samenwerking centraal staat.

 

Social media

Een team zijn, doe je bij voorkeur in dezelfde kleding. We gingen op zoek naar een sponsor via TikTok en Instagram. Met vette filmpjes maakten we de gelijkenis met een wolfpack (vooral symbolisch natuurlijk). Heb jij ze al gezien? Maar we plaatsen ook actiefoto’s, wedstrijd filmpjes en bloopers. We kregen tips voor social media van een profvolleyballer. Hoe dat is gelukt? Heel simpel, gewoon door het te vragen. Kortom, we werden gezien!

 

Oproep sponsor

Eind vorig jaar gingen we van start. Met streefbedrag, pepernoten-acties en online berichten. Het werkte, want sponsor ReLiable Personenschade meldde zich als eerste. Ook kregen we (anonieme) donaties en een leuk voorstel van een oud-herenteam. In ruil voor een duel hebben zij een fantastisch bedrag geschonken. (wel verloren maar we gaan voor een revanche).

 

Sneakpeak nieuwe tenues

Leuk detail bij ons is de mouw. Want daarop komt een zelfontworpen wolf. Tijdens het yellen zijn alle armen, met daarop de wolf, samen en vormen we een 100% W.O.L.F.P.A.C.K.

Wil jij de nieuwe shirts ook al zien? Kom dan kijken op zaterdag 13 april om 15.00 uur. Wij spelen in het nieuwe clubtenue en we beloven vuurwerk!

 

Wij hopen met ons verhaal andere teams te inspireren. Want hoe klein je ook bent, denk groot!

 

Sportieve groet,

Boris, Joep, Jesse, Huub, Tijn, Nick, Mika en Erik

 

Tot slot

Geen bijdrage is te klein in aanloop naar ons streefbedrag. Ben je enthousiast en wil je sponsoren? Stuur een e-mail naar barryvanzandvoort@outlook.com. Wil je ons volgen?

  • TikTok: BurgstBreda_JB1@burgst_breda_jb1
  • Instagram:  burgstbreda_jb1