20/01/2020 | Nieuws |

Huldiging kampioenen jeugd

Tijdens de eerste thuisronde van de nieuwe competitiehelft werden in de Scharen de vier jeugdteams gehuldigd die voor de kerst kampioen zijn geworden in hun klasse.

Jongens C1 (trainer Jordy Jongsma) is op de eerste plaats geƫindigd in de tweede klasse en speelt nu eerste klasse. Jongens B1 (trainers Ans de Graag en Menno Mackenbach) werd kampioen in de eerste klasse en speelt nu hoofdklasse, met Iwan van Opstal als enthousiaste coach.

Meisjes B1 (trainers Arben Schakel en Sanne van Eersel) eindigde op de eerste plek van de eerste klasse en speelt nu in de hoofdklasse. Jos Hoevenaars is de coach van dit gezellige team. En ook Meisjes A2 (trainer Mark Horde) werd kampioen in de eerste klasse en is gepromoveerd naar de hoofdklasse.

Bij de feestelijke ballonnenboog kregen de teams uit handen van onze voorzitter Ben de enige echte Burgst taart. Denise en Kiki uit Dames 1 en Lars en Jaap uit Heren 1 hingen de kampioenen hun medailles om. Er was veel publiek op de been om onze jeugd toe te juichen.

Supergoed gedaan allemaal!