23/02/2020 | Wedstrijdverslag |

Kanonnenvoer

Afgelopen donderdag speelde MA1 hun jaarlijkse dochter-familiewedstrijd! Hoe de familie het er vanaf bracht? Dat vertellen ze je hieronder graag!
 
Wat keken wij uit naar de wedstrijd tegen onze dochter/zusje. Iedereen had zich op zijn eigen manier voorbereid op deze wedstrijd. 
Voor ons de wedstrijd van het jaar. Het tactisch plan was uitvoerig met Irma de coach doorgesproken: 1-5, 2-4, met of zonder libero…. uiteindelijk werd gekozen voor “Old School” doordraaien. Wij hadden ook besloten om niet te lang warm te lopen.  Dit om te voorkomen dat wij te vroeg zouden te pieken. 
 
Met betrekking tot de wedstrijd kunnen wij kort zijn: wij scoorden het 1e punt. Tot dit punt stond de organisatie als een huis. De dochters kunnen niet het talent hebben van de vaders. Wat is MA1 gegroeid.  Uiteindelijk werd het 3-0 voor MA1.
 
Na afloop was er in de kantine ruimte om de wedstrijd in gezamenlijkheid door te nemen. Ook hier hadden de dames het hoogste en het laatste woord. Ook voor ons is het goed om de wedstrijd te evalueren. Wij hebben de conclusie getrokken dat wij beter kunnen supporteren dan spelen. En daarom blijven wij dat de komende wedstrijden zeker doen.
 
Meiden en coach veel succes!