15/12/2019 | Wedstrijdverslag |

Laatste wedstrijd 1e helft

Vandaag stond er een wedstrijd op het programma tegen WHV MA1, het was een belangrijke wedstrijd en ging om de tweede plek. Wij moesten hiervoor 2 sets pakken wilden we tweede blijven staan.
 
De eerste set begon sterk, na een lange servicebeurt stonden we met veel punten voor. Helaas konden we deze voorsprong niet helemaal vasthouden en kwam WHV weer in de buurt. Toen ze eenmaal weer in de buurt waren drong het tot ons door dat we nu wel echt moesten gaan volleyballen. We pakten opnieuw de voorsprong en wonnen de set met 25-17!
 
De tweede set begonnen we matig, het lukte maar niet om de voorsprong te pakken en stonden zelfs met een paar punten achter. Uiteindelijk liep hun voorsprong alleen maar uit en konden we het niet meer inhalen. We verloren de set met 16-25.
 
De derde set ging het heel erg gelijk op. We stonden wel de hele tijd voor maar lukte het niet om een hele ruime voorsprong te pakken, rond de 20 punten kwamen ze toch nog dichtbij. Maar lukte het gelukkig daarna weer om de voorsprong te pakken. We wonnen de set met 25-22!
 
In de laatste set was eigenlijk alle last van onze schouders af, we hadden namelijk van tevoren uitgerekend dat we 2 sets moesten pakken. Toen de derde set eenmaal binnen was konden we gewoon gaan volleyballen, zoals we op de trainingen doen. We bouwden snel een hele grote voorsprong op die nog moeilijk ingehaald kon worden! Het ging super lekker! We konden lekker ballen erin slaan en maakten weinig fouten. We wonnen deze set dik met 25-14!
 
Dit was dan onze eerste helft van het seizoen, waarin we dus 2de zijn geworden in de hoofdklasse en goed volleybal hebben laten zien. 
 
Helaas moesten we vandaag wel afscheid nemen van Emiel. Hij zal de tweede helft niet meer de assistent-coach zijn. Nog een keer bedankt Emiel! De poule van de 2de helft is nog niet bekend maar ook dan gaan we weer knallen! 
 
MA1