18/11/2019 | Top Supporter Will |

De lama thuisronde

Hallo Burgstvrienden !!

Allereerst wil ik IEDEREEN bedanken van de Burgst die er samen met mij een bijzondere dag van heeft gemaakt !!! Mijn eerste thuisronde met jullie was een groot succes… vandaar dat ik er ook maar ‘de Lama thuisronde met Peru Willy’ van heb gemaakt.

Het begon afgelopen donderdag al toen onze Dames 1 hun wedstrijd hadden waar ik ook voor het eerst bij dat nieuwe team aanwezig was in mijn nieuwe Peruaanse outfit. De outfit…special made voor De Burgst en Peru Willy !! De wedstrijd werd dan ook spontaan door onze dames met 4-0 gewonnen. De nieuwe meiden van het team hebben dus gelijk kennis met mij gemaakt en….IK mag blijven !!  LEKKER !!! Ik dacht….zo, de trend is gezet voor komende zaterdag. Jullie hebben het meegemaakt, het was zeker een bijzonder dag en iedereen die aanwezig was van de teams heeft een persoonlijke Lama gekregen. De teamleiders hebben ook een Lama mascotte gehad. Hopelijk gaat dit nog meer spelvreugde en …Winst opleveren dit seizoen.

Afgelopen donderdag/zaterdag zijn er totaal 12 wedstrijden gespeeld waarvan er maar 3 net verloren zijn, helaas. Dus alweer bijna een thuisronde met totale winst voor alle teams…..Lekker !!! Ook het Burgst publiek dat de hele dag aanwezig was deed lekker mee en ook die hebben een persoonlijke Lama gehad.

Ja, ik was er al lekker vroeg afgelopen zaterdag en had al gelijk een grote witte Lama geplaats boven de trap, richting speelzaal dus dat was al een goed begin.. en die blijft daar zitten. Gelijk weer kennis gemaakt met onze Cornelieke en Carla, DE dames van ons glazen huis in de Scharen. Omdat ze onbetaalbaar zijn voor de club heb ik maar gelijk een zak geld op de tafel gelegd, dus de volgende thuisronde zitten ze waarschijnlijk in een blauwe (de Burgstkleur) gala jurk. Ook Cees, van de bar, was weer lekker bezig de boel aan het klaar zetten.

Om 10.30 de eerst ronde van 3 teams en gelijk….3x winst…Lekker !! Zo ging het dan ook de hele dag door dus…Allemaal Geweldig gedaan, ondanks de 3 verloren wedstrijden! Super gedaan en, nogmaals, super bedankt dat het een bijzondere mooie dag geworden is. Ik kreeg ook zeer leuke reactie van iedereen dus ook van onze tegenstanders vanwege mijn outfit. IK moest ook maar eens een keer bij hun langs komen…. Ook  bij de laatste wedstrijd van de dag, tegen Wik 1, vonden deze heren dat ik er maar eens goed moest trommelen voor de sfeer. Welnu, die was er zeker en vooral door een vreemde beslissing van de scheids op een belangrijk moment tegen onze mannen. Ik klom bijna tegen het plafond, dus maar goed dat ik vleugeltjes heb.

Zo, mijn 1e thuisronde zit erop en allemaal volop genoten dus ik zie jullie weer graag de volgende keer !

Oja, mocht er nog een team of andere leden zijn die Geen Lama  van mijn gehad hebben, graag dan een mailtje (wjm.pinxteren@ziggo.nl) naar mij want dan komt dat de volgende keer zeker goed. Er lopen er nog genoeg rond bij ons in de tuin, lekker te grazen.

Super bedankt nog…Groetjes van….Peru Willy…..