02/11/2019 | Wedstrijdverslag |

MA1 tegen Volley2B

Vandaag, zaterdag 2 november, moest de MA1 thuis spelen tegen Volley2B. Het was ook de dag dat Stans haar debuut maakte in de MA1. Als doel hadden we gesteld om op onszelf te letten en niet teveel bezig zijn met kleine foutjes van de tegenstanders. We hadden al eerder tegen Volley2B gespeeld, dus we wisten al een beetje wat we konden verwachten.

We begonnen de eerste set met een sterke service van Tessie waardoor we een voorsprong hadden van 12-1. Toen de servicebeurt over ging naar de tegenstander maakten we veel eigen fouten, waardoor de tegenstanders wat bij kwamen en we de set uiteindelijk wonnen met 25-18.

De tweede set hadden we snel weer een goede voorsprong van 12-4 door mooie aanvallen van Eef. Er werden een hoop punten gescoord vanuit onze kant, waardoor we onze beste gespeelde set van deze wedstrijd eindigden met 25-13.

We begonnen elke set erg constant en we hadden in de derde set weer snel een goede voorsprong van 16-7. We scoorden daarna om de beurt wat punten, waardoor we erg snel doordraaiden in de opstelling. Het ging daardoor eventjes fout en Evi ging een opstelling te vroeg serveren. Eigenlijk was Hanne aan de beurt dus we gingen snel weer goed staan met Hanne aan de service. We eindigden de set met 25-16.

De winst hadden we binnen, nu alleen de 4e set nog. We begonnen weer erg sterk waardoor we 13-6 voor kwamen te staan, waarna een time-out werd aangevraagd door de tegenstanders. Punt om punt werd er door beide teams gescoord, maar we bleven een voorsprong houden en sloten de laatste set af met 25-17.

Zoals altijd na een wedstrijd met 4-0 winst moest er weer wat gedronken worden met bitterballen erbij. Volgende week zaterdag 9 november wordt weer een spannende wedstrijd tegen Sliedrecht MA1. We hopen dat jullie ons allemaal komen aanmoedigen en dat we er een mooi potje van kunnen maken.