MB1 krijgt te weinig
30/01/2019 | Wedstrijdverslag |

MB1 krijgt te weinig

Zaterdag 26 januari gingen de meiden van de B1 strijden tegen Volley Tilburg B1. Het was weer een erg spannende wedstrijd. Vorige week hadden we van ze verloren met 3-1 dus de drive om te winnen was er zeker!

In de eerste set gingen we niet echt goed van start, de service was erg sterk en onze pass ging minder. Maar halverwege de wedstrijd ging er opeens een knop om en gingen we er vol voor. Toch was dit net te laat en verloren we de set met 22-25.

In de tweede set hadden we ons voorgenomen om sterk te beginnen om dan een goed begin te maken maar dat ging helaas niet zo goed. Eef en Stans had wel een mooie serviceserie maar ook helaas niet genoeg om te winnen, het was erg spannend. Aan het eind stonden we beide op 24-24 maar toch helaas verloren we ook deze set met 25-27.
De derde set! Weer hadden we de opdracht om sterk te beginnen met veel positieve gedachten. Het begin was er, we hadden een goede pass en een goede aanval. De service ging iets minder. De een na de ander had een foute service. Helaas verloren we deze set ook. De stand werd 19-25.
En dan de vierde set. Tessie zei dat we nog positief moesten denken omdat we altijd nog 1 puntje konden krijgen. “That’s the spirit!!” Had ik tegen haar gezegd. En ja hoor, deze set ging super. Een goede start waar we met heel veel energie mee begonnen. Indy, Stans en Annelotte hadden een blok als een muur, Dagmar had de top sets en Tessie hakte ze erin. Eef had de laatste service en ja hoor we hadden de laatste set met 25-21 gewonnen!! Blij renden de wissels het veld op om het met z’n allen te vieren!