MB1 strijdend ten onder tegen de nummer 1
22/01/2019 | Wedstrijdverslag |

MB1 strijdend ten onder tegen de nummer 1

Op zaterdag 19 januari was onze tweede wedstrijd van de tweede seizoenshelft. De eerste set ging goed van start, het enthousiasme zat er goed in. Eef serveerde een paar aces en daardoor hadden we een goede voorsprong. De serves van de tegenstanders waren lastig en moeilijk te passen. We herpakten onszelf maar hebben uiteindelijk toch met 26-24 verloren.

De tweede set begon gelijk goed, bij VolleyTilburg ging het wat minder en daar maakten wij goed gebruik van. Stans en Indy maakten een paar mooie blocks en met de handen in de lucht vierden wij deze punten. Indy en Tessie doken een paar keer tegen elkaar om de prikballen op te vangen, niet zonder succes. Door al deze mooie punten bij elkaar wonnen we de set met 17-25.

De derde set begonnen we enthousiast. Helaas vaagde dit enthousiasme weg (de scheidsrechter hielp daar ook niet aan mee..). Dus verloren we de set met 25-15.

De vierde set ging gelijk minder, doordat we de vorige set al hadden verloren. Annelotte zat goed bij de aanval van de tegenstanders en maakte dus af en toe een mooi block.

Ondanks dat we hebben verloren, hebben we goed gespeeld en zijn we trots op wat we hebben neergezet. Volgende week zaterdag spelen we thuis om 14.30 uur in De Scharen weer tegen VolleyTilburg en dan maken we ze zeker in!