16/11/2019 | Wedstrijdverslag |

Meerdere tegenstanders

Vandaag stond er een spannende wedstrijd op het programma, we moesten tegen WHV MA1. Hier hebben we nog niet tegen gespeeld dus wisten ook niet zo goed wat we moesten verwachten. Alleen dat we wel aan elkaar gewaagd zouden zijn. We hadden er zin in!

In de eerste set bleek al snel dat we te maken hadden met een scheids die minimaal 5 punten per set aan de tegenstander gaf. (Die eigenlijk voor ons waren natuurlijk!) Hier lieten we ons een beetje door intimideren, ondanks dat kwamen we wel dichtbij. We verloren uiteindelijk met 23-25.

In de tweede set begonnen we al super sterk en speelden goed. We lieten de tegenstanders de fouten maken. Waardoor de scheids geen kans had om ons af te fluiten. Dit zag je in de punten terug. We wonnen dik met 25-14!

In de derde set eigenlijk hetzelfde verhaal als in de eerste helft, alleen maakten we zelf meer fouten. We verloren de set met 21-25.

De vierde set leek op onze tweede set, we speelden goed en hadden de zwakke punten van de tegenstander door! We scoorden daarmee veel punten, we wonnen de set met 25-13!

In de vijfde set hadden we het vertrouwen weer helemaal terug! We scoorden mooie punten en de tegenstanders hadden geen kans meer. We wonnen de set met 15-9!

Volgende week hebben we geen wedstrijd, maar de week daarop mogen we in de Ganzerik knallen tegen WHV MA2!