10/03/2020 | Wedstrijdverslag |

De (meeste) punten blijven in Breda!

Na de carnaval was het weer tijd voor een normale werkweek in Brabant. Nou ja, ‘normaal’… op een paar verkoudheidjes en hoestjes na dan. Gelukkig was iedereen van DA4 fit genoeg om zaterdag voor eigen publiek aan te treden tegen Savok D1! Want naast wat meer plezier in het veld, is een overwinning hard nodig om de dreigende PD-wedstrijden te kunnen ontlopen!

Vol goede moed beginnen we met de eerste set en slecht gaat het niet; weinig servicefouten, redelijke pass, echter de punten blijven lastig te maken! Het blijft gelijk op gaan, maar helaas trekken we WEDEROM aan het kortste eind: 25-27. De frustratie is duidelijk voelbaar; kan het geluk ook eens de andere kant opvallen?!

Met dezelfde teamopstelling, maar met wat wijzigingen in de service pass pakken we de tweede set vanaf het begin beter aan. Gelukkig is Merel ondanks haar verkoudheid in topconditie en door de juiste timing van Sanne loopt deze aanval nu gesmeerd! De 25-22 wordt binnen geramd!

Ook de derde set weten we binnen te slepen met meer slimme balletjes, de extra kracht op buiten, de goede scores van invalster Karien en krachtige blok/doortikballen van onze spellie: 25-19!

Tja, en dan laten we de kaas niet meer van ons brood eten, toch?! Uhm, nou het werd nog even spannend, maar gelukkig konden we de zenuwen de baas blijven en wist Merel ook na 4 sets nog het 25e punt binnen te rammen! Jeaaaah WINST!

EINDELIJK, voor het eerst na de winterstop, blijven de (meeste) punten in Breda!!

Nu hebben we natuurlijk de smaak te pakken en hopen we niet meer te stoppen te zijn! Deze zaterdag spelen we tegen onze directe concurrent Gavoc’10 DS1. Het belooft weer een spannende pot te worden waar we nu al enorm naar uitkijken! We houden je op de hoogte. 😉

Groetjes,
DA4