18/01/2020 | Wedstrijdverslag |

Nieuwe libero op komst

Op een zonnige zaterdag, begonnen wij aan onze eerste thuiswedstrijd. We speelden tegen Intermezzo MA1. Nawal was er niet bij vanwege een blessure, Suus uit de MA2 viel voor haar in. Tijdens het inspelen werd er al flink gedoken, geslagen en geroepen. De energie zat er goed in. We waren er helemaal klaar voor. 
 
De eerste set begonnen we goed. Hierna zwakten we af. De service ging fout, de pass was niet zuiver en de pit was ver te zoeken. Toen Michel ons had toegesproken, ging het een stuk beter. Het enthousiasme kwam terug en het yellen was door heel de zaal te horen. We sloten de set af met 25-15. 
 
Toen de tweede set begon, was er meteen een stijgende lijn te zien. Hier en daar nog wat foutjes, maar er werd voor elke bal gegaan. Er werden mooie ballen aangevallen en geserveerd. Iedereen was enthousiast en alles werd van de grond gehaald. We wonnen deze set met 25-12.
 
De stijgende lijn pakten we in de derde set door. Na een aantal punten sloegen we veel ballen uit. Door extra hard te juichen bij elk punt, kregen we weer veel energie. We haalden ballen die we normaal niet hebben van de grond (zelfs Imke had een pancake). We waren super enthousiast en sloten de set heel goed af. We wonnen met 25-14.
 
In de vierde set beloofde Michel ons een extra portie bitterballen als we ze onder de 10 zouden houden. Dit was een goede motivatie. We namen het enthousiasme uit de derde set mee en de pass kwam perfect bij Hanne. Ze gaf mooie set-ups waardoor Stans mooie lijnen kon lopen. Het publiek genoot van de mooie ballen. De wedstrijd eindigde met 25-8. Dit betekende dat we een extra portie bitterballen kregen. 
 
Aanstaande week spelen we weer tegen Intermezzo, maar dan spelen we uit. Hopelijk spelen we dan weer zo’n goede wedstrijd. We hebben er nu al zin in!
 
MA1