05/11/2019 | Nieuws |

Olympisch kwalificatietoernooi Oranje dames: bestel nu je tickets!

De Volleybaldames spelen van 7 tot en met 12 januari 2020 voor hun laatste kans op een olympisch startbewijs in Omnisport Apeldoorn. Zij strijden met Turkije, Duitsland, Bulgarije, Polen, België, Kroatië en Azerbeidzjan om slechts één beschikbaar ticket voor de Olympische Spelen van Tokio 2020. Juich jij de dames, samen met jouw team, naar de Olympische Spelen?

Dat de fanschare van de Oranje volleybaldames inmiddels groots is, werd ook afgelopen zomer weer duidelijk: alle thuiswedstrijden werden voor (sfeer)volle oranje tribunes gespeeld. Om zoveel mogelijk verenigingen in Apeldoorn op de tribunes te zien, biedt Nevobo onze club nu de kans om snel tickets te bestellen. En met korting!

OKT Clubpakketten

Pakket 1: Reguliere Oranje verenigingsactie
Bestel tien kaartjes en betaal er negen! Deze actie is beschikbaar voor alle dagen tijdens het OKT. De prijzen vind je via www.volleybal.nl/okt2020. Hier kun je dan ook de verenigingsactie vinden en de tickets bestellen.

Pakket 2: Verenigingsvak met een hapje
Ook bij deze actie betaal je voor tien tickets de prijs van negen. Je krijgt voorrang bij de ingang, waarna je dicht aan het veld plaatsneemt in een gereserveerd verenigingsvak (rang 1) én je ontvangt bij ieder ticket een kortingsvoucher van 10% voor de Food Court. De ticketprijzen vind je op het bestelformulier.

Pakket 3: VIP-arrangement
Dit is het exclusieve pakket voor een bezoek aan het OKT met jouw (sponsor)relaties, vrijwilligers en/of leden. Dit pakket bevat rang 1 tickets, inbegrepen drankjes, een eenvoudig gerecht, een voorbeschouwing op de wedstrijd door een aansprekende spreker én de unieke mogelijkheid om de speelsters via de VIP-ruimte het veld op te zien lopen en na afloop ook weer via deze ruimte het veld te zien verlaten. Het VIP-arrangement is alleen mogelijk op dinsdag. De prijs van een VIP-ticket, dat je via het bestelformulier kunt bestellen, bedraagt €75 per persoon.

Bestellen
Klik hier of ga naar www.nevobo.nl/oktactie om een clubpakket te bestellen. Het wedstrijdschema voor het OKT vind je via www.volleybal.nl/okt2020. Wil je zeker zijn van plaatsen? Bestel je pakket dan snel!

LET’S GO TOKYO!