15/01/2020 | Wedstrijdverslag |

Pieken en dalen

De eerste wedstrijd van de tweede helft ging weer van start. Apollo MA1 was de tegenstander deze zaterdag. De verwachting was een makkelijke 4-0 winst, maar dat bleek anders te gaan…

De eerste set begonnen we met een servicereeks tegen, dat was niet erg want we liepen weer heel snel in. De rest van deze set ging hard. We hadden een goede servicedruk en de aanval was heel sterk! We wonnen deze set met 25-7!

De tweede set begonnen we niet goed. We hadden verwacht dat we dit heel makkelijk zouden winnen. De tegenstander was gewisseld van middenaanvalster en we hadden moeite om onszelf staande te houden. We maakten veel fouten en verloren deze set terecht met 25-22.

De derde set begonnen we weer met een flinke achterstand, maar we haalden ze weer in. Na een peptalk van Michel gingen we er weer helemaal voor! We speelde risicovol en knalden de set door. We wonnen met 25-12!

De vierde set begonnen we weer slecht. Door een mooie servicereeks van Fenne kwamen we uiteindelijk weer voor te staan. Het was geen prachtvolleybal, maar uiteindelijk wonnen we deze set met 25-21.

Al met al hebben we toch een mooi resultaat behaald! Hopelijk zien we jullie aanstaande zaterdag thuis, want dan spelen we tegen Intermezzo MA1!