16/08/2019 | Nieuws |

Unieke jeugd- & jongerenactie: gratis naar het EK Volleybal!

Net voor het nieuwe seizoen, van 13 t/m 23 september, spelen de Lange Mannen het EK Volleybal in eigen land. Voor dit EK heeft de Nevobo een leuke actie bedacht in samenwerking met de Rabobank: gratis naar het EK Volleybal met de Rabobank Jeugdactie!

Rabobank Jeugdactie

De Rabobank en de Nevobo lanceren voor het EK Volleybal de Rabobank Jeugdactie. Met deze actie kunnen 2.000 jongeren gratis het EK Volleybal bezoeken. Iedereen die op of na 1 januari 2000 geboren is, kan een vrijkaart bestellen. De kaarten zijn beschikbaar zijn voor de wedstrijden op vrijdag 13 of zaterdag 14 september, wanneer de Lange Mannen in actie komen in Rotterdam Ahoy. Bekijk deze pagina voor meer informatie over het EK in Rotterdam.

Hoe tickets bestellen?

De tickets zijn te bestellen via deze pagina. Iedereen die in de leeftijdscategorie valt heeft recht op één ticket, maar er kunnen ook tickets voor vrienden/vriendinnen besteld worden. Per bestelling kunnen er maximaal vier tickets opgevraagd worden. In de ticketshop staat beschreven hoe het bestelproces precies werkt. Let op: op=op, dus wees er snel bij!

Gave extra activiteiten

Naast de wedstrijden van de Lange Mannen zijn er in en om Ahoy nog veel meer activiteiten te beleven op 13 en 14 september. Op vrijdagavond wordt de talkshow Lange Mannen Live georganiseerd. Oud-internationals Jasper Diefenbach en Dirk Sparidans vertellen over hun weg naar de top, het leven als topvolleyballer en hun verwachtingen voor het Europees kampioenschap. Ook op zaterdag zijn er naast het volleybal nog veel meer sportactiviteiten, zoals een spronghoogtetest, een smartwall en verschillende eSports.