19/09/2021 | Activiteiten Commissie |

De kop is er af!

Het is zaterdag 18 september, de dag van een nieuw begin. Na twee vroegtijdig afgebroken seizoenen mogen we vandaag eindelijk weer laten zien wat we waard zijn in de competitie. Jong en oud, man en vrouw allemaal mogen we de Burgst kleuren weer laten shinen in De Scharen.

Om dit heugelijke feit kracht bij te zetten had de activiteitencommissie een aantal activiteiten georganiseerd om er een onvergetelijke dag van te maken. Zo hingen er schitterende nieuwe spandoeken in de zaal, speelde er muziek tussen de wedstrijden en stond er bij binnenkomst een heuse ‘Photobooth’. Hier kon je met je “beste’ teammaatje of zelfs je hele team dit mooie moment vast leggen voor de eeuwigheid. Hier werd dan ook door een hele hoop leden op creatieve wijze gebruik van gemaakt.

En nu de eerste wedstrijden zijn gestreden, winst of verlies, goed gevoel of nog een hoop te verbeteren…. Kunnen we in ieder geval zeggen; gelukkig hebben we de foto’s nog! Deel jouw/jullie creatie(s) vooral via Facebook en Instagram en tag daarin De Burgst (Facebook: De Burgst Breda, Instagram: @deburgsbreda). Voor de meest originele inzending hebben wij nog een leuk prijsje klaarliggen!

Op naar meer mooie momenten!

De AC van de Burgst