01/06/2019 | Topsupporter Will |

Seizoensafsluiting…

Hallo beste Burgstenaren, sponsoren en vrienden van Spie De Burgst/Breda,

Het seizoen zit er alweer op en ik denk, niet voor mij alleen, maar ook voor De Burgst, een bewogen seizoen! Ons heren 1 en de dames 1 hebben het net niet gered om zich te handhaven. We wisten dat het voor beide teams een moeilijk seizoen zou worden en ondanks mijn strijdkreet….’Speel Met Lef en Maak Stappen’, helaas nu een stapje terug. Zeker niet lekker maar daardoor weer werk aan de volleybalwinkel. We gaan er weer voor het komende seizoen en met mijn nieuwe strijdkreet (blijft nog even geheim, evenals mijn nieuwe outfit) zou het toch weer moeten lukken !!

MAAR…..WIJ van De Burgst hadden OOK kampioenen, zoals dames 2, jeugdteams en ook de mini’s waren Groots. Ook was er weer een team met de beste wedstrijdverhalen dus voor dit item…..Blijf schrijven!!

Dit seizoen had ik ook wat uitstapjes naar 2 andere clubs. De eerste was Sliedrecht Sport, waar onze oud-speelster Demi Korevaar een mooi seizoen heeft gehad. Ik was erbij toen ze bekerkampioen van Nederland werden maar OOK nog wat later glansrijk landskampioen werden. Tijdens de competitie zelf
ben ik een paar keer wezen kijken en de boel daar wakker geschut met hun (toch wel wat stille ) publiek, maar het team vond het geweldig langs de lijn.

Ook in Tilburg, waar een vriend van mij trainer is bij de heren 1, was het een feest als ik er bij was. Zeker omdat ze bij de onderste 3 stonden maar uiteindelijk hebben we het samen met hun publiek het voor elkaar gekregen voor handhaving Topdivisie.

Ja, het is alweer zomer en het volleybal op de stranden is al begonnen en onlangs nog in Breda. Ook onze Nationale Teams zijn nog volop bezig.

Zoals jullie zien op de foto van DE Trommeltas (presentje van dames 1) heb ik het afgelopen seizoen alweer met plezier gedaan voor jullie. Volgend seizoen dus weer iets nieuws aan de lijn waar ik jullie dan ook weer graag zie en zeker graag zie winnen!

Rest mij iedereen nog een mooie zomer toe te wensen met uiteraard een mooie vakantie naar waar dan ook! Ikzelf schuif pas weer de laatste week van oktober bij jullie aan vanwege mijn
trekkersreis door Peru.

Burgstenaren…….HET GAAT JULLIE ALLEMAAL GOED !!

Groetjes van… WILL Power!