11/11/2019 | Wedstrijdverslag |

Een spannende wedstrijd

Afgelopen zaterdag hadden we een wedstrijd uit tegen Sliedrecht MA1. We gingen de wedstrijd in met het gevoel dat we niks te verliezen hadden en alleen maar konden winnen. Dit zag je ook meer in ons spel terug.
 
In de eerste set begonnen we niet zoals we wilden, we waren niet echt enthousiast. Toen het 1-4 stond voor Sliedrecht vroeg Michel een time-out aan. Daarna gingen we beter door en ging het gelijk op. Uiteindelijk was het niet genoeg en verloren we de set met 19-25.
 
In de tweede set begonnen we niet zo goed, dat kwam misschien doordat we het toch een beetje jammer vonden van de eerste set. Maar daarna herpakten we ons goed. De service pass hadden we onder controle en we konden ook druk zetten. Zo pakten we de tweede set met 25-19! Zo zijn we het eerste team in onze competitie dat een set heeft gepakt van Sliedrecht!
 
In de derde set hadden we weer moeite met de service pass en begonnen we niet zo goed. Een paar wissels zorgden ervoor dat we weer goed mee kwamen maar het was net niet genoeg… We verloren de set uiteindelijk met 25-27.
 
De vierde set waren we een beetje uitgeput van de derde set, ondanks dat waren we wel enthousiast. En de inzet was wel goed. Uiteindelijk was het niet genoeg en verloren we de set met 16-25. 
 
Ondanks dat we 1-3 verloren hebben, zijn we wel tevreden over de wedstrijd. Ook al had er meer in gezeten. Volgende week moeten we uit tegen WHV MA1, hier hebben we nog niet tegen gespeeld. 
 
MA1