14/10/2019 | Wedstrijdverslag |

Een terechte winnaar

“We hebben vandaag onze eerste wedstrijd” zo klonken de woorden van Hanne. “De vorige potjes waren een oefening en dit is een wedstrijd waar we voor hebben getraind”
 
We begonnen met veel spanning maar vooral veel zin. Met de eerste goede aanval stonden we met 1-0 voor maar daarna merkten we al snel dat de services van Sliedrecht hard en diep waren. Deze service kregen we niet onder controle en zo verloren we de eerste set met 13-25.
 
De tweede set begonnen we met nieuwe moed, maar meteen kregen we de service tegen en kregen we deze weer niet onder controle en stonden we snel achter met 9-2. We moesten iets doen om dit terug te draaien en na een paar mooie aanvallen gingen de kopjes weer lachen en kwamen we dichterbij, maar helaas was dat niet genoeg. We verloren de tweede set ook met 13-25.
 
De derde set was weer hetzelfde verhaal. Na drie keer de pass niet goed te hebben werd er gewisseld en het leek erop alsof we er toen weer zin in hadden. De passes kwamen (ongeveer) bij de setter. Het was al een leukere set maar helaas was het niet genoeg. We verloren met 19-25.
 
De laatste set was de druk eraf, ja we hadden al verloren dus ga er nu gewoon van genieten. Dit leek te werken. We stonden voor het eerst voor in de hele wedstrijd. Maar helaas was Sliedrecht toch (deze keer) sterker dan ons en verloren we de laatste set met 18-25.
 
Het was een uitslag die we liever niet hadden gezien, maar we hebben er met z’n allen veel van geleerd en zijn er klaar voor om op 9 november weer tegen Sliedrecht te spelen.
 
De volgende thuiswedstrijd is 2 november om 12:30 in Sportcentrum Breda tegen Volley2B. Hopelijk zien we jullie daar!