23/05/2022 | Communicatie |

Voorlopige teamindeling 2022-2023 bekend

De voorlopige teamindeling van De Burgst voor komend seizoen 2022 – 2023 is bekend. Net als in voorgaande jaren, gaat het bij deze eerste berichtgeving om een voorlopige indeling. Er kunnen nog zaken wijzigen de komende periode. Leden en ouders/verzorgers hebben de voorlopige teamindeling op 23 mei jl. per e-mail ontvangen.

Geen e-mail ontvangen? Neem contact op via communicatie@deburgst.nl.

Bij een aantal teams wordt samengewerkt met andere clubs in de regio. De afstemming hierover vraagt wat meer tijd en ook willen we voldoende ruimte creëren voor de onderlinge kennismaking door bijvoorbeeld bij elkaar mee trainen.

Zaalindeling en trainingstijden
De komende periode gaat de Technische Commissie verder aan de slag om de teams inclusief de trainers compleet te maken. Ook wordt er gewerkt aan de planning van de zaalindeling en trainingstijden. Zodra hierover meer bekend is, ontvangen leden en ouders/verzorgers bericht.

(Assistent-)trainers gezocht
Mocht je suggesties hebben voor (assistent-)trainers, of vind je het leuk om zelf training te geven of te assisteren, laat het ons weten! Voor een aantal teams zijn we nog op zoek naar een trainer (dat kan ook voor een tweede training van een team zijn). Ook zijn assistent-trainers van harte welkom, vooral bij de jeugd en CMV. 

Vragen?
Als je vragen hebt over de teamindeling, neem gerust contact op met een van de leden van de Technische Commissie.

Tom Fahner (Heren)
Sanne van Eersel (Dames)
Yvonne Ruijzenaars (Dames, Jeugd)
Margot Metz (Jeugd)
Jos Hoevenaars (Recreanten)

Je kunt ons ook mailen: 

SeniorenTC@deburgst.nl 
JeugdTCJeugd@deburgst.nl