10/10/2022 | Communicatie |

Vrijwilligers bedankt!

Afgelopen zondag vond de vrijwilligersdag van seizoen 2021 – 2022 plaats. Een mooi moment om onze vrijwilligers eens goed in het zonnetje te zetten!

Met een groep van 32 vrijwilligers zijn we de Nederlandse volleybalsters gaan aanmoedigen op het WK Volleybal in Ahoy Rotterdam. Een bijzondere aangelegenheid, want het is voor de eerste keer in de historie dat het vierjaarlijkse wereldkampioenschap in Nederland plaatsvindt. En we hadden geluk: In de eerste ronde was TeamNL te sterk voor Puerto Rico, Kenia en Kameroen, waarmee zich hadden geplaatst voor de tweede fase in Rotterdam. Vanuit vak Eg hadden we niet alleen goed zicht op het volleybalveld, maar ook op de lichtshow en de artiesten die optraden. Aan sfeer ontbrak het in ieder geval niet in Ahoy! Het was een spannende pot, maar helaas heeft Japan de Nederlandse volleybalsters verslagen (25-23, 25-23 en 25-21). Oranje eindigt daarmee met in totaal vier overwinningen op een zesde plek in poule E. Maar dat mocht de pret voor ons niet drukken. De wedstrijd Puerto Rico – Argentinië konden we van dichterbij bewonderen; wat een spektakel. Het was een geslaagde dag met z’n allen, bedankt vrijwilligers!

Ook vrijwilliger worden bij De Burgst?
Onze commissies kunnen altijd versterking gebruiken! Neem voor de mogelijkheden contact op met de vrijwilligerscoördinator via vrijwilligerscoordinator@deburgst.nl.