02/04/2019 | Nieuws |

Vrijwilligers gezocht voor eredivisie beachvolleybal in Breda

Op 11 en 12 mei a.s. komt het eredivisie beachvolleybal naar Breda; een mooi evenement waarbij een weekend lang de volleybalsport centraal zal staan in Breda. Naast dat er op het Kasteelplein (waar een stadion zal verreizen) en op het terrein van Breda Beach de Nederlandse top op het gebied van beachvolleybal zal spelen, komt op zondag ook de joinvolleybal tourbus naar Breda. Hierdoor kunnen we op een fantastische en unieke wijze onze mooie sport aan de inwoners van Breda tonen! De promotie rondom dit evenement zal binnenkort, door middel van o.a. flyers (die in heel Breda verspreid worden) als ook op de diverse infoschermen, starten. Waardoor naast de volleyballers van Breda ook de inwoners van Breda op de hoogte worden gebracht van dit evenement.

Zoals zoveel evenementen, draait ook dit evenement op vrijwilligers. Breda Beach is dan ook nog op zoek naar ballenjongens en -meiden die tijdens de wedstrijden de ballen aan de sporters willen geven. Tijdens de wedstrijden is het toegestaan dat de vrijwilligers in eigen wedstrijdtenue staan, waardoor er op een leuke manier promotie voor de vereniging gemaakt kan worden. Een unieke ervaring om van dichtbij de Nederlandse top in actie te zien en samen met hen op het zand te staan!

Natuurlijk zijn er ook nog tal van andere manieren om je steentje bij te dragen aan dit mooie evenement. Denk aan het bijhouden van de scores op scoreborden of het helpen met diverse promoacties tijdens de wedstrijden.

Verder is het ook mogelijk om tijdens het evenement, wel voor oudere personen, aanwezig te zijn bij de join volleybalbus om de jeugd te begeleiden tijdens de diverse volleybalspellen.

Meld je aan!

Graag horen wij van jou of je mee wilt werken aan dit mooie evenement; een unieke ervaring voor jou en een mooie manier om onze vereniging op de kaart te zetten! Geef je interesse aan ons door via een e-mail naar info@deburgst.nl