26/02/2020 | Top Supporter Will |

Wedstrijdverhalen

Hallo beste leden, vrienden van de Burgst,

Ik heb m’n harkje er maar weer eens bij gepakt om een kort verhaaltje te maken voor jullie want ook ik moet bijblijven met Harken… (lees: verhaaltjes schrijven).

Geweldig dat stukje van Heren 3 over hun wedstrijd en punten harken wat eigenlijk niet zo goed lukte. De volgende wedstrijden zal ik EERST de wedstrijdvloer met een cultuveerhark bewerken zodat die mannen dan wel weer de punten pakken!! Ja, en dan dat verhaaltje over kanonnenvoer…. ook geweldig de ouders tegen de meiden! Ouders, volgende keer zal ik jullie coach zijn langs de lijn en zorgen dat jullie de punten pakken. Ik ken die meiden A1 door en door en weet waar de zwakke plekken zitten. Michel zal ik dan eerder weglokken voor een tuinklusje bij Heren 3! Ja, verders komen er zeer leuke stukjes langs op de site met ook leuke foto’s. Er komt ook nog een prijs voor de leukste foto en leukste verslag, dus, blijven harken met die verslagen en als het moet… dan moet het dan maar, maar.. schrijf wel met Lef(fe).

Voor mijzelf weer een drukke week langs de lijn. Komende woensdagavond (vanavond) met Dames 1 weer mee naar Smash/Alblasserdam voor de punten net zoals onlangs in Zeeland waar we met een mooie 4-0 huiswaarts keerden. Peru Willy was daar weer eens lekker bezig. Ook komende zondag weer aan de bak in Duitsland /Munster naar Demi Korevaar die echt de punten nodig hebben. Tegenwoordig hebben ze daar voor mij de rode loper klaarliggen. Ja, mooie hint om dat bij de Scharen ook eens te doen….

Burgstvrienden, succes weer de komende wedstrijden en ik zie jullie weer op 7 maart met de thuisronde en indien nodig, neem wat tuingereedschap mee om jullie eigen wedstrijdveldje te behandelen. Heren 3 helpt wel een handje!!

Groetjes van Peru Willy en die andere….WillPower!!