11/05/2022 | Activiteiten Commissie |

Zaterdag 4 juni: 40-jarig jubileum De Burgst

De oplettende kijker heeft het ongetwijfeld al voorbij zien komen; dit jaar viert De Burgst haar 40-jarig jubileum. Dat verdient een feestje voor al onze leden, oud-leden en familie!

Op zaterdag 4 juni a.s. trekken we alles uit de kast om van ons 40-jarig jubileum een jubileum te maken om nooit te vergeten. Het programma tijdens deze gezellige dag staat bomvol leuke activiteiten voor jong en oud. Denk hierbij aan een zeepbaanrace, zandkasteelwedstrijd, springkussen, en nog veel meer! Natuurlijk is er ook genoeg tijd om gezellig (bij) te kletsen en herinneringen op te halen aan de afgelopen Burgst-jaren. Toegang is gratis, je hoeft je alleen maar eventjes aan te melden!

Hoe meld ik mij aan?
Scan de QR-code in onderstaande poster of klik op deze link. Geef je snel op, dan reserveren wij alvast een hapje en een drankje voor je.

Leuke archiefbeelden gezocht!
Heb jij nog mooie/bijzondere/leuke Burgst-foto’s van de afgelopen jaren? Stuur ze vooral naar ons door via activiteiten@deburgst.nl.

Oud-leden en familie van harte welkom
Heb je nog contact met oud-leden van De Burgst? Nodig ze vooral uit voor deze gezellige jubileumdag. Ook familie is hartstikke welkom en zien we graag verschijnen. Je kunt meerdere mensen opgeven bij jouw aanmelding, het doorsturen van de aanmeldlink is dus niet nodig.

Zien we jou op 4 juni?! Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Met enthousiaste groet,
De Activiteiten Commissie