19/09/2019 | Top Supporter Will |

De zomer is voorbij… we gaan weer beginnen!

Hallo Burgstleden, Vrienden van de Burgst en Sponsoren….

De (mooie) zomer is weer voorbij, we gaan weer beginnen met volleyballen.

Ik hoop dat iedereen heeft genoten van de sublieme mooie zomer en een mooie vakantie in eigen land of daarbuiten. Heeft dat niet mogen lukken, want je hebt altijd pechvogels, dan hoop ik dat je toch genoten hebt. Zelf heb ik veel op mijn mountainbike gefietst. De teller staat inmiddels bijna op 2500 km en het seizoen is voor mij nog niet eens afgelopen. Ik heb mooie tochten langs de kust van Haarlem naar Kijkduin.gemaakt en in de omgeving Hoorn/Enkhuizen, Texel (zie foto) en de Veluwe, met regelmatig een bezoek aan Papendal voor de lunch. Met een beetje geluk spreek ik wel eens sporters en rijd ik zelf daar wat extra rondjes want als ik daar rijd krijg ik altijd extra energie. Dat kan ook niet anders, want dit is de plek waar onze sporters zich voorbereiden op de Gouden, Zilveren en Bronzen plakken, of in ieder geval op het meedoen aan de Olympische Spelen, EK en WK. Onze Nationale Dames hebben het helaas niet kunnen redden en onze Heren zijn nu bezig en hopelijk gaat het bij hen wél lukken. Menigeen van jullie heeft natuurlijk ook op de stranden staan volleyballen en Breda was ook even in het nieuws vanwege het toernooi.

Een supermooi en spannend seizoen gewenst!

Ja, we gaan weer beginnen aan de nieuwe ronde. Voor de teams zal het weer knokken worden voor een kampioenschap of handhaving. Onze hoofdteams de Dames 1 en Heren 1, onze fakkeldragers, zullen er alles aan doen om er een mooi seizoen van te maken, en uiteraard ook de andere teams zullen alles uit de kast halen. Zeker ook de jeugdteams en de kleintjes zullen van zich laten horen.

Daarom wens ik iedereen een supermooi en spannend seizoen toe. En jullie weten het: de Kampioenen krijgen weer een beker van mij. Afgelopen seizoen hadden we aardig wat kampioenen dus, waar wachten we nog op?

Kom maar door met die wedstrijdverslagen

Dan hebben we natuurlijk ook weer die wedstrijdverslagen. Ik zag er nu alweer wat voorbij schuiven op de site van de Meisjes A1 en Dames 2. Ik zou zeggen tegen iedereen: heb je een leuke wedstrijd gespeeld en wil je dat iedereen dat mag weten? Maak er dan een leuk verslag van voor op de Burgstsite. En ja hoor, OOK dit jaar weer voor het leukste team met de beste verslagen…de Copyrighters Cup, en deze keer eentje met hele grote oren (niet die van mij), zal door mij persoonlijk worden uitgereikt !!

Het komend seizoen zal ik weer regelmatig in De Scharen zijn om jullie aan te moedigen en je weet..als ik er ben is het altijd wel een feestje en dit seizoen is er natuurlijk ook weer een andere outfit. Ik zeg nu nog niks, maar dat wordt echt weer lachen want ik wil iets bijzonders meenemen van mijn rondreis van bijna 3 weken zeer binnenkort door Peru. Iets Zuid-Amerikaans doet het altijd wel goed op de tribunes. Dus jullie moeten nog even wachten tot ik er weer ben maar…begin alvast met winnen!!

Het komende seizoen zal ik ook wel eens naar Duitsland gaan, naar Münster, waar ons ex-lid Demi Korevaar bij het Dames 1 team gaat spelen. Ook daar zal het een feestje worden als ik er ben, want ze hebben daar een geweldig mooie speelhal.

Grote Clubactie

Ik zag ook dat de Grote Club Actie weer gaat beginnen. Altijd wel lekker als je wat extra eurootjes voor de club kunt binnenhalen. Ik las ook dat voor de beste teams met de meeste loten prijzen beschikbaar zijn. Nou, ik wil daar ook wel aan meedoen door 3 prijzen weg te geven: voor het beste ABC-team, het beste seniorenteam en diegene die de meeste loten heeft verkocht. Dus, alvast heel veel succes met de verkoop van de loten en haal lekker veel eurootjes binnen, waar we bij de club leuke dingen mee kunnen doen.

Quote van Will

Ja, en tot slot van dit verhaaltje natuurlijk een spreuk waar we dit seizoen weer wat aan hebben of aan kunnen werken. Het heeft iets met klimmen te maken en ook iets waar ik zelf de komende weken aan zal moeten werken tijdens mijn (werk)vakantie. Ook op de tribunes klim ik wel eens en…val ik wel eens.

“Als je de top wilt bereiken, moet je blijven klimmen!”

Beste allemaal, Ik, Will P., wens iedereen een geweldig en sportief seizoen toe en uiteraard heel veel succes en tot ziens in de zaal.

Groetjes….Will P.   Jullie enige en…echte Top Supporter!!