Nieuws

Zoeken
Zoeken naar:

Bericht van Topsupporter Will

Hallo Sportvrienden van de Burgst Breda,

 

We gaan weer beginnen aan een mooi seizoen, dacht ik zo! Het thema wat ik voor jullie voor dit seizoen heb bedacht heb ik overgehouden van mijn 3-weekse tocht van ruim 4000 km door Mongolie afgelopen juni. Het thema voor dit seizoen, tenminste als jullie het oké vinden, is....Speel Met Lef, Maak Stappen!!  Waarom dit thema....Welnu, Mongolie is het land van de grote strijder

Chengis Khan. Hij was echt een strijder om te winnnen en ook om Altijd te winnen, al ging het niet altijd even netjes als je de verhalen leest en moet geloven. Maar toch, los daarvan....hij vocht voor Elke Overwinning, Elke Meter, wat ook vaak lukte. Vandaar dan ook mijn slogan voor het komend seizoen....Speel Met Lef en Maak Stappen!!
De stappen die hij en zijn leger maakten kwamen ook door die mooie grote laarzen die hij en zijn krijgers droegen om flinke stappen te maken in de overwinnigen die ze daardoor en door de slimheid behaalden. Op de foto een wel erg grote laars, maar wel zo mooi.
Deze laars staat in het museum van  Chengis Khan in Ulan Baatar, Mongolie. Jullie hoeven uiteraard Geen laarzen te dragen tijdens de wedstrijd maar de slimheid om te winnen hebben jullie zeker !
 
Beste Volleybalvrienden, een mooi thema, dacht ik zo. Ook heb ik nog een bijzondere outfit meegenomen van daar, maar dat zien jullie wel in de thuisronde als ik er ben. Dat zal waarschijnlijk 6 okt. zijn, want eerder kan ik niet. Ik ga eerst komende zaterdag op trainingskamp naar Portugal om 9 dagen te biken voor wat extra power voor mij voor bij de Burgst. Daarna nog wat dingen elders en dan ga ik echt beginnen bij jullie. Wij gaan er met z'n allen weer een mooi seizoen van maken met uiteraard, net als vorig seizoen...Kampioenen !!!
 
Daarom, alvast een bijzonder mooie competitiestart gewenst en Veel Succes het komende seizoen !!!
 
Groetjes en ik zie jullie later....in het Mongools is dit....Daraa Uulzii!
 
Will....
 
Geplaatst op: 20-09-2018 Er zijn 0 reacties bij dit artikel

Bowlen met de jeugd

We gaan weer bowlen!! Op vrijdag 5 oktober 2018 gaan we weer gezellig twee uur bowlen met de A, B en C-jeugdleden van Burgst.

We starten om 19:00 en kunnen bowlen tot 21:00 uur. Je krijgt een hapje en een drankje.

De kosten zijn 5 euro per persoon - graag ter plaatse contant betalen.
 
Geef je op vóór 28 september via activiteiten@deburgst.nl
Vermeld je voor- en achternaam en in welk team je zit.
 
Waar: Bowlingpoint Breda, Hambroeklaan 1 (bij station Breda-Prinsenbeek).
Start: 19:00 uur
Kosten: 5 euro
 
De uitnodiging is ook in diverse Whats-app groepen verspreid.
 
We hopen op veel deelnemers!
 
Namens de activiteitencommissie van De Burgst,
Marjolein van de Nadort
 
Geplaatst op: 15-09-2018 Er zijn 0 reacties bij dit artikel

Prijzen winnen met de Grote Clubactie 2018

Vanaf zaterdag 15 september 2018 mogen er weer loten worden verkocht voor de Grote Clubactie! Met deze actie halen we geld op voor onze volleybalverenging. Wel 80% van de verkoopprijs is voor de club.
Kopers kunnen mooie prijzen winnen. Er worden dit jaar 32.000 prijzen uitgereikt. Het bonnetje uit het verkoopboekje levert de lotenkopers al leuke aanbiedingen en kortingsbonnen op.

 

Samen sterk voor De Burgst!
Het idee van de Grote Clubactie is eigenlijk heel simpel: Alle sportverenigingen in NL mogen zoveel mogelijk loten gaan verkopen voor hun eigen vereniging. De loten kosten €3,00. Hiervan gaat €2,40 (80%) direct naar de clubkas van de vereniging! Verkoop je loten, dan verdien je dus een bedrag voor De Burgst. En dat kan flink oplopen! Het geld wordt gebruikt voor de vereniging, voor bijvoorbeeld activiteiten zoals het jeugdkamp, gezellige toernooien en leuke feestjes! Maar bijvoorbeeld ook om bepaalde materialen te vervangen als deze verouderd of kapot zijn. Uiteraard maken de lotenkopers kans op een mooi prijzenpakket.

 

Win een dagje pretpark, een Burgst T-shirt of heerlijk taart!
Als dank voor je inzet zijn er ook dit jaar weer leuke prijzen te winnen. Een Burgst T-shirt, bidon met handtekeningen van heren 1/dames 1 of een overheerlijke Burgst-taart bijvoorbeeld. Verkoop je meer dan 20 loten, dan krijg je  (vanuit de Grote Clubactie) sowieso een gratis toegangskaartje voor Avontura, Optisport of Bobbejaanland óf een tweede artikel gratis op masita.com

 

Hoe gaat de verkoop in zijn werk?
Je vraagt bijvoorbeeld je (groot)ouders, broers, zussen, buren, trainers, andere Burgstleden, juffrouwen, meesters of collega’s om onze club te steunen door een lot te kopen. Neem je verkoopboekje bijvoorbeeld mee naar de verjaardag van je oma (alle ooms en tantes in één keer bij elkaar)! Of wat dacht je van de eerste thuisronde op zaterdag 23 september? (denk aan al het enthousiaste publiek wat daarbij aanwezig zal zijn!)

De verkoop verloopt heel simpel via automatische incasso. Kopers wordt gevraagd hun naam en bankrekeningnummer in te vullen (graag duidelijk in blokletters) en een handtekening te zetten (let op, graag op de juiste plek!). Dat is alles. Op het afschrift van de bank staat het lotnummer, dus de mensen waaraan jij een lot verkoopt ontvangen geen ‘echt’ lot. Je hoeft dus niet nóg eens op pad om de loten rond te brengen en je ontvangt dus geen cash!

Je hebt maar liefst tot 1 november 2018 de tijd om te verkopen! Uiterlijk dan lever je het boekje in bij je trainer of wedstrijdleiding. De trekking van de Grote Clubactie vind plaats op 12 december 2018.

HELP jij ons dit jaar ook weer mee?

Immers... De Burgst Breda: Voor elkaar, door elkaar!

Tip: heb je nog geen lotenverkoper gezien? Je kunt ook online je loten kopen en de club steunen! Klik hier om direct de club te steunen.

Geplaatst op: 09-09-2018 Er zijn 0 reacties bij dit artikel

Gratis sportspreekuur Medifit Fysiotherapie

Het seizoen is weer begonnen en dat is helaas traditioneel gezien ook een periode waarin veel blessures voorkomen. Gelukkig hebben wij Medifit Fysiotherapie, locatie Haagse Beemden en locatie Pellikaan Breda, sinds augustus 2018 voor medische begeleiding van alle leden van de club. Of je nu in de selectie speelt, in de toplijn van de jeugd of voor je plezier volleybalt, bij ons ben je welkom. Wij verzorgen voor alle leden van de Burgst gratis sportspreekuren op onze locatie Haagse Beemden en locatie Pellikaan Breda.

 

Je kunt telefonisch (076-5421181) of via de mail (info@medifitfysiotherapie.nl) een afspraak maken voor het sportspreekuur. Op het spreekuur bekijkt de fysiotherapeut je klachten en geeft deskundig advies. Waar nodig kan de fysiotherapeut een behandeltraject met je starten. Tevens zullen wij contact onderhouden met de trainer over het te voeren beleid.

 

We hebben veel ervaring in de (top)sport, korte lijntjes met specialisten en veel uiteenlopende specialisaties. Door een sportgerichte aanpak streven wij ernaar dat je zo snel mogelijk en op een verantwoorde wijze de sport weer kunt hervatten.

 

Met sportieve groet,

 

Cas Ketelaars en Yvette Kriellaars namens Medifit Fysiotherapie.

 

De sportspreekuren vinden plaats op:

Medifit Fysiotherapie locatie Haagse Beemden (Cas Ketelaars)

mailto: Cas@medifitfysiotherapie.nl

Maandag 18.00 t/m 20.00 uur

Woensdag 18.00 t/m 19.00 uur

 


Medifit Fysiotherapie locatie Pellikaan Breda (Yvette Kriellaars)

mailto: Yvette@medifitfysiotherapie.nl

Maandag 19.00 t/m 20.00 uur

Dinsdag 19.00 t/m 20.00 uur

Geplaatst op: 24-08-2018 Er zijn 0 reacties bij dit artikel

Clubtoernooi en Kick-off party

Na het succes van voorgaande jaren organiseren wij als volleybalvereniging op zaterdag 1 (jeugd) en zaterdag 8 (senioren) september 2018 opnieuw een Clubtoernooi dat geheel in het teken staat van de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

 

Hieronder kan je de uitnodiging vinden met bijbehorende wedstrijdschema’s zodat je alvast weet op welke tijden de wedstrijden worden gespeeld.

Via de mail zal de komende tijd ook nog een uitgebreider bericht uitgaan met de uitnodiging en eveneens de schema’s + eventuele wedstrijden die je team moet gaan fluiten, hou er dus rekening mee in je agenda!

 

Heb je nog nieuwe volleybalschoenen nodig? Volleybaldirect houdt weer schoenenverkoop op 8 sept van 11.00 tot 14.00 uur in de hal, een perfect moment om je nieuwe schoenen voor het seizoen te kopen!

 

Uitnodiging clubtoernooi

Schema zaterdag 1 september (jeugd)

Schema zaterdag 8 septermber (senioren)

 
Geplaatst op: 24-08-2018 Er zijn 0 reacties bij dit artikel

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Vanaf 25 mei 2018 geldt er nieuwe, strengere regelgeving op het gebied van privacy, de zogeheten Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Als vereniging zijn wij verplicht om betrokkenen te informeren over de manier waarop wij omgaan met de persoonsgegevens van onze leden en dienen we aantal zaken te regelen.

 

Privacyverklaring
De vereniging moet een privacyverklaring hebben, waarin staat beschreven hoe men met de gegevens van leden omgaat. 
Als (toekomstig) lid van Vollebalvereniging De Burgst wordt u verzocht kennis te nemen van deze verklaring zodat u weet wat er met uw gegevens gebeurt en waarvoor ze (kunnen) worden gebruikt.
 
De privacyverklaring vind je hier.
 
Geheimhoudingsverklaring
Bestuursleden en andere vrijwilligers die beschikking hebben over de gegevens van de leden, moeten een geheimhoudingsverklaring tekenen, waarin zij verklaren vertrouwelijk met deze gegevens om te gaan. Aan de start van het seizoen zullen wij de vrijwilligers verzoeken om de geheimhoudingsverklaring te ondertekenen.
 
Toestemmingsverklaring
Alle leden hebben zelf de controle over hun gegevens. Van ieder lid (jong en oud) hebben wij een toestemmingsverklaring nodig. Voor het goed functioneren van onze vereniging willen wij u graag (laten) informeren over de vereniging, sportactiviteiten en dergelijke. Ook willen we speelschema’s, wedstrijduitslagen en soms ook foto’s en filmpjes van u op onze website en op sociale media plaatsen. Met dit formulier vragen wij aan u toestemming om ook uw gegevens hiervoor te gebruiken. 
 
U treft dit formulier hier. Wij verzoeken u vriendelijk om het formulier te ondertekenen en terug te sturen aan onze secretaris (secretariaat@deburgst.nl).
Aan de start van het seizoen zullen de formulieren ook beschikbaar zijn bij de trainers.
Geplaatst op: 10-07-2018 Er zijn 0 reacties bij dit artikel

Introductie ClubCollect

Wellicht dat je het hebt gemerkt, maar door prive omstandigheden is onze penningmeester enige tijd uit de roulatie geweest. Mocht je hier enige hinder aan hebben ondervonden, dat bieden wij mede namens Giulia onze excuses hiervoor aan. Als bestuur waren we al langer bezig om te kijken hoe we het proces van incasseren van de contributie en dergelijke kunnen verbeteren. Contributie innen is iets wat toch wel lastig is en veel tijd kost. Om dat op te lossen gaan we vanaf aankomend seizoen samenwerken met ClubCollect. Zij hebben een systeem ontwikkeld dat een aantal dingen automatiseert zoals het versturen van betaalverzoeken. Voor zowel de club als de leden zijn er veel voordelen.

 

Wat gaat er veranderen?
ClubCollect is geen incassobureau, maar een ondersteunend middel voor onze club om ervoor te zorgen dat contributie innen makkelijker gaat. Aan het begin van het seizoen ontvangt ieder lid een betaalverzoek via e-mail, sms en/of per post. Hierin staat een link waarmee je op jouw persoonlijke betaalpagina komt. Op deze pagina moet je een betaalkeuze maken: hier kan je kiezen tussen betalen in termijnen en om de gehele contributie ineens te betalen. Als je ineens betaalt heb je de keuze tussen een betaling via iDEAL en via automatische incasso. Bij de keuze om in termijnen te betalen gaan de betalingen altijd via automatische incasso en wordt er een kleine administratieve bijdrage in rekening gebracht. 
Voorafgaand aan iedere afschrijving krijg je een aankondiging zodat je altijd netjes op de hoogte bent en ervoor kan zorgen dat er voldoende saldo op je rekening staat.
 
Er zullen enkele persoonsgegevens zoals je adres, e-mailadres en telefoonnummer worden gedeeld met ClubCollect. Dit is nodig om de betaalverzoeken te kunnen versturen. De persoonsgegevens zullen nooit worden verspreid of worden gebruikt voor commerciële doeleinden en zijn alleen zichtbaar voor de penningmeester. Het delen van de persoonsgegevens zal geheel conform de vereisten zijn onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens (artikel 8 onder b Wbp).
 
Wij zijn erg blij met deze stap in de goede richting. Voor meer informatie kun je terecht op www.clubcollect.com/nl/members. Als je hier vragen over hebt, kun je de penningmeester altijd even benaderen. Ook als er tijdens het werken met ClubCollect vragen zijn staan zowel de penningmeester als ClubCollect hier altijd voor open.
 
Met vriendelijke groet,
Het bestuur
Geplaatst op: 10-07-2018 Er zijn 0 reacties bij dit artikel

CMV sluit het seizoen gezellig af

Zondag 10 juni was het zover: de seizoensafsluiter van de CMV! Spelen, springen, eten en veel lachen. Hoe leuk is het dat de kids (en ouders) elkaar ook buiten het volleybalveld leren kennen.

Met trampolines, een verkeersplein met skelters en heel veel luchtkussens was Avontura in Breda de place to be. Brian en Ans waren ook van de partij! Terwijl de ouders nog wat vlees op de BBQ legden, hadden de kids (en Brian) Avontura na sluitingstijd voor zich alleen! En het was gezellig; met zwarte handjes en voetjes, haren in de war en een groot teamgevoel gingen we naar huis. De vakantie tegemoet en zin in een volgend seizoen

Geplaatst op: 17-06-2018 Er zijn 0 reacties bij dit artikel

Clubtoernooi 2018

Na het succes van voorgaande jaren organiseren wij als volleybalvereniging op zaterdag 1 (jeugd) en zaterdag 8 (senioren) september 2018 opnieuw een Clubtoernooi dat geheel in het teken staat van de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Hieronder kan je de uitnodiging vinden met bijbehorende wedstrijdschema’s zodat je alvast weet op welke tijden de wedstrijden worden gespeeld.

Via de mail zal de komende tijd ook nog een uitgebreider bericht uitgaan met de uitnodiging en eveneens de schema’s + eventuele wedstrijden die je team moet gaan fluiten, hou er dus rekening mee in je agenda!

 

Uitnodiging clubtoernooi

Schema zaterdag 1 september (jeugd)

Schema zaterdag 8 septermber (senioren)

 

Geplaatst op: 17-06-2018 Er zijn 0 reacties bij dit artikel

Pijntjes? Ga naar Medifit Fysiotherapie!

De sponsorcommissie is zeer blij te kunnen melden dat Medifit Fysiotherapie onze vereniging weer gaat ondersteunen.

Dit betekent dat je met je blessure terecht kunt op een vast spreekuur op de maandagavond van 19:00 – 20:00 uur bij Yvette op de locatie Pellikaan Breda (vlakbij het Sportcentrum) en op woensdagavond van 18:00 – 19:00 uur bij Rob (specialisatie enkel, knien, heupen) en van 19:00-20:00 bij Cas (specialisatie in schoudergerelateerde klachten) op de locatie in de Haagse Beemden. Deze sportspreekuren zijn voor alle leden. Daarnaast kun je natuurlijk ook de rest van de week terecht bij Medifit Fysiotherapie, bel dan even met 076-5421181 en geef aan dat je via De Burgst Breda komt.

Geplaatst op: 13-06-2018 Er zijn 0 reacties bij dit artikel