Nieuws

Zoeken
Zoeken naar:

Het wordt pijnlijk duidelijk

Heren 3 speelde afgelopen zaterdag tegen de nummer 4: Mytilus H1. Op voorhand sowieso al een zware wedstrijd en de prognose loog er niet om: 0-4. Enig voordeel hieraan was dat jullie helden vrijuit konden gaan spelen en er alleen maar gewonnen kon worden. 

 

 
Zo gezegd, zo gedaan. Eerste set werd er vrijuit gespeeld, de pass lag goed, er werd goed gevarieerd door het hekje en de aanval denderde maar door. Zo goed hadden de heren van het derde nog niet gespeeld dit seizoen. Zou dit dan de eerste wedstrijd van het seizoen zijn die we volledig onder controle houden en eindelijk de winst naar ons toe trekken?
 
Helaas, was het maar zo’n feest. De tweede set viel het wederom als een kaartenhuis in na een goede servicereeks van de boeven. De servicepass lag niet goed, kregen geen grip op hun aanval en konden niet ons eigen spel spelen zoals in de eerste set. Ook na enkele wisselingen in de derde set veranderde er niks. De vierde set werd nog sterk begonnen, maar werd wederom gebroken door een aantal goede servicereeksen.
 
Conclusie van afgelopen zaterdag is dat de servicepass en eigen servicedruk echt beter moet willen we ons eigen spel gaan spelen en punten willen pakken om ons te handhaven in de 1e klasse. Werk aan de winkel!
 
 
Setstanden:
25 - 19
19 - 25
14 - 25
14 - 25
 
 
Nieuwe Majesteit:
 
Koen ‘de zandvlo’ Linthorst
Geplaatst op: 02-11-2018 Er zijn 0 reacties bij dit artikel

Gratis sportspreekuur Medifit Fysiotherapie

Sporten is leuk en gezond maar gaat helaas soms ook gepaard met blessures! Sinds dit seizoen heeft de Burgst een samenwerking met Medifit Fysiotherapie locatie Haagse Beemden en locatie Pellikaan Breda. Elke week zijn er diverse sportspreekuren voor alle leden van de club. Of je nu in de selectie speelt, in de toplijn van de jeugd actief bent of met  veel plezier in een lager team volleybalt, wij zijn er voor iedereen! Er zijn gratis sportspreekuren op onze locatie Haagse Beemden en locatie Pellikaan Breda.

 

 

 De sportspreekuren zijn alleen op afspraak via mail; cas@medifitfysiotherapie.nl  of yvette@medifitfysiotherapie.nl Op het spreekuur bekijken wij  je klachten en geven we je deskundig advies. Waar nodig kunnen we een behandeltraject opstarten. Tevens zullen wij na jouw toestemming contact hebben met de trainer over het te voeren beleid.
Onze praktijk heeft veel ervaring in de (top)sport, we hebben korte lijnen met specialisten in de Bredase ziekenhuizen en we hebben alle faciliteiten in huis voor een snelle en goede diagnose en een efficiënt behandeltraject! Door onze sportgerichte aanpak streven wij ernaar om je weer zo snel mogelijk op het veld te krijgen en je weer verantwoorde wijze kan sporten.
 
Met sportieve groet,
 
Cas Ketelaars en Yvette Kriellaars namens Medifit Fysiotherapie.
 
De sportspreekuren vinden plaats op:
Medifit Fysiotherapie locatie Haagse Beemden (Cas Ketelaars)
Cas@medifitfysiotherapie.nl
Maandag 19.00 t/m 20.00 uur
Woensdag 18.00 t/m 19.00 uur
 
 
Medifit Fysiotherapie locatie Pellikaan Breda (Yvette Kriellaars) 
Yvette@medifitfysiotherapie.nl
Maandag 19.00 t/m 19.30 uur
Dinsdag 19.00 t/m 19.30 uur
Geplaatst op: 29-10-2018 Er zijn 0 reacties bij dit artikel

Heren 3 versus de toffe tilburgse tamboer

Zaterdag 13 oktober was het weer tijd voor de godenzonen van de burgst heren 3 om wat punten te pakken. Dit keer stond Volley Tilburg heren 5 op het programma. Wederom een aantal afwezigen bij jullie favoriete heren 3. Zo waren onze geliefde Knaapie, Terry en DJ Luc verano allen afwezig. Toch vertrokken we met goede moed richting Tilburg.
 

 

 
Al op de heenweg was het duidelijk dat ze ons niet in de buurt wilde hebben. Zo werd de taxi waarin Thijs, het hekje en de toenmalige majesteit enorm gehinderd door een auto, die waarschijnlijk frietvet van Kees in zijn benzinetank had gedaan. Door de witte rook die er uit de uitlaat kwam was er niet te zien waar we precies naartoe gingen. Gelukkig was daar de popo die er voor zorgde dat we toch veilig bij het T-Kwadraat aankamen. Langzaam aan kwam iedereen de kantine binnen druppelen, en werd het cafeïne gehalte op peil gebracht. Het zou namelijk een zware pot worden. Ook was het zeker een belangrijke pot voor de adonissen van heren 3 om weer wat punten te pakken, aangezien Volley Tilburg een solide middenmoter is.
 
We skippen door naar het eerste fluit signaal. De mannen van het derde waren klaar om te shinen. En dit was ook te zien. Dit seizoen is er nog niet zo goed begonnen aan een wedstrijd. Alles klopte, en volley tilburg werd weg gespeeld. De mannen van het derde konden continu een flinke voorsprong behouden in de eerste set. De pass lag goed, en er kon daardoor vrij uit gespeeld worden. Tegen het einde van de eerste set kwam volley Tilburg nog wel met een inhaalrace, maar deze is te laat ingezet. Set 1: 18-25 voor de Burgst. 
 
Nu den je vast, deze flow moet gewoon doorgezet worden! Nou dan ken je de mannen van het derde nog niet. Want zo onvoorspelbaar als het weer in Nederland, is ook het spel van de Burgst heren 3. In de 2e en de 3e set kon het niveau wat werd behaald  in set 1 bij lange na niet gehaald worden. Er werden enorm veel service fouten gemaakt, waardoor de druk niet op de kruiken lag. Waarbij zij meer gebruik gingen maken van de grote trom die ze op de reservebank hadden staan. De pass kwam niet meer, en het verdelen van het spel werd moeilijker. Er waren nog wel een aantal mooie momenten, maar de mannen van het derde waren te veel op de defensie aan het spelen. Set 2 en 3 werden respectievelijk met 25-16 en 25-14.
 
De vierde set was weer wel een stuk beter, er werd wat meer vrij uit gespeeld. Dat merkte je vooral in de passing, die weer een stuk beter lag. Zo konden de godenzonen van heren 3 eigenlijk goed bijblijven. Echter was deze stuiptrekking niet voldoende, en werd ook de laatste set verloren: 25-23.
 
Weer een teleurstellende uitslag. Maar wederom wel het gevoel dat er meer had ingezeten. De tendens van de afgelopen wedstrijden is wel dat de mannen van het derde niet totaal overklast worden. Het is belangrijk dat er meer punten gepakt gaan worden tegen de afgelopen tegenstanders in de tweede helft van het seizoen. Dan kan er gewoon in de middenmoot meegedraaid worden. Hiervoor moet er nog wel het een het ander veranderen, maar wij hebben er goede hoop op. 
 
Gelukkig hebben we na deze verdrietige wedstrijd het van ons af kunnen schudden. Zo werd er nog even gekeken naar echt volleybal van Volley Tilburg dames 1, en werd er ´s avonds nog even een versnapering gedaan in het centrum van Breda. Zaterdag 27 oktober staat er weer een thuisronde op het programma. Mytilus heren 1 is dan de tegenstander. Zij bekleden nu een derde plaats in de competitie, dus het beloofd een zware pot te worden! Wij zien jullie allemaal zaterdag!
Heren 3
Geplaatst op: 25-10-2018 Er zijn 0 reacties bij dit artikel

Heren 3 en de verhitte strijd

Afgelopen zaterdag speelden jullie helden tegen de boeven van DVO en het bleek een verhitte strijd. Niet omdat er veel rivaliteit heerst tussen de twee teams, maar omdat de Ganzerik voor een weekend was omgetoverd tot sauna. 

 
Dit warme welkom had een duidelijke invloed op het spel. De godenzonen wilden, omdat ze tegen een wat ervarener team speelden, het tempo in de wedstrijd hoog houden, maar dit werd onmogelijk gemaakt doordat er na elk punt een dweilpauze werd ingelast. Dit resulteerde erin dat de eerste set werd verloren.
 
De tweede set werd er weer met goede moed begonnen en werd de balans knap hersteld. Je zou natuurlijk denken dat de puntenmachine door zou denderen in de derde set, maar jullie favoriete Heren 3 houden helaas van een uitdaging... de derde set werd wederom verloren. In de vierde set wisten jullie helden zich niet meer te herpakken en ging de wedstrijd droevig ten onder.
 
Dit resulteerde in een 1-3 thuisnederlaag. Aan de ene kant kan je blij zijn om het feit dat we van de 0 af zijn en de lantaarn hebben overgedragen, maar aan de andere kant was dit wel een team geweest waar je zeker thuis van had moeten winnen. Er moeten duidelijk nog wat stappen gemaakt worden willen jullie helden zich handhaven in de 1e klasse.
 
Komende zaterdag staat er een uitwedstrijd gepland tegen de boeven van Volley Tilburg. Daar gaat er weer geknokt worden om aansluiting te vinden met de top van het rechterrijtje en sluiten we hopelijk af met een lekker Leffe, want zoals Will zegt: Speel voor Leffe en ga stappen! 💪🏻
Geplaatst op: 18-10-2018 Er zijn 0 reacties bij dit artikel

Bowlen

Afgelopen vrijdagavond waren 45 jeugdleden naar Bowlingpoint gekomen om daar met en tegen elkaar te bowlen. Leden uit MA1, MB1, MC, JA, JB en JC rolden bowlingballen alsof ze nooit iets anders deden.

Sommigen wisten de goten herhaaldelijk te raken, anderen gooiden spares en strikes alsof het niets was.

 
Er werd met twee handen gerold en de rol-dino werd ingezet (helaas tevergeefs). Er werd tussen het bowlen door gedanst en op bezoek gegaan bij andere banen.
Halverwege de avond kreeg iedereen een heerlijk drankje en een snack.
 
Wat viel op:
  • De goten konden niet omhoog worden gezet, dus iedereen moest vertrouwen op zijn of haar bowling-skills.
  • Jongens B had de eerste storing te pakken: de lichten op de baan gingen om onverklaarbare redenen uit. Gelukkig kregen de aardige jongens van Bowlingpoint alles weer aan de praat.
  • Jongens A kreeg de baan ook in blokkade en kreeg ook als eerste een waarschuwing.
  • De baan met MA1/JB greep als eerste naar hulpmiddelen om de laatste plek te voorkomen. Helaas bleek de inzet van de dino weinig succesvol. Ook met dino kon je in de goten rollen.
  • Meisjes C maakte flink tempo waardoor zij de meeste rondjes hebben gegooid.
  • Michel ging de competitie aan met zijn meiden B1 en toonde zich een master-bowler.
  • Barry was vooral actief naast de baan en Menno rolde ballen op meerdere banen.
  • Bij Jongens C was het vooral heel erg gezellig!
 
En wie ging er uiteindelijk naar huis met de felbegeerde Bowlingpoint trofee: de enige echte Bowling Kegel?
Dat was Timo uit Jongens A met 205 punten. Gefeliciteerd!
De kegel is vervolgens ook nog even meegegaan op de fiets naar de Mac Donalds om wat eten te scoren.
 
Andere winnaars per baan: Jasmijn (MC), Michel (MB1), Karsten (JB) en Yanniek (JB/MA1).
 
De activiteitencommissie dankt alle jeugdleden en trainers voor hun enthousiaste deelname.
Graag tot volgend jaar!
 
De Activiteitencommissie
 
 
Geplaatst op: 18-10-2018 Er zijn 0 reacties bij dit artikel

Heren 3 en het magische telbord

Vrijdag 28 oktober was ,zoals iedereen uiteraard gelezen heeft in het vorige verslag, het tijd om aan te treden tegen aartsrivaal VOKO. Een lastige plek voor de mannen van het derde omdat juist daar 2 seizoenen geleden de geliefde yell een stille dood is gestorven. Toch hadden de godenzonen van de Burgst heren 3 er goede hoop op dat er deze keer niets van ons werd ontnomen. Echter bleek dit op meerdere vlakken niet het geval te zijn.

 

Om maar direct met de deur in huis te vallen: nee heren 3 is er niet in geslaagd van de 0 punten in de competitie af te komen. Dat wil niet wegnemen dat de mannen er alles aan hebben gedaan om de punten weer mee te nemen naar Breda. Zo werd er redelijk solide gespeeld met hier en daar zeker wat mooie punten. Een prachtige bal van onze zandvlo Koen die binnen de 3 werd geslagen was daar een schitterend voorbeeld van. Jammer dat de scheidsrechter de bal uit uilde. De eerste set was sowieso eentje voor in de boeken, want de mannen van het derde kregen zelfs nog een herkansing om de set binnen te halen. De mannen van VOKO blijken namelijk grotere boeven dan verwacht. Nadat de eerste set verloren was met 25-21 en er ook al een aantal punten in de tweede set waren gespeeld, roken er een aantal mensen “something fishy”. In de eerste instantie dachten ze dat het de mosselman was (de gene die heren 3 al langer volgt snapt deze afgelopen twee zinnen), maar het bleek iets anders. Er miste namelijk twee cijfers op het telbord, de schavuiten! Hierdoor hebben de genieën van VOKO in de eerste set 4 punten in hun voordeel weten weg te moffelen. Gelukkig waren er een aantal mensen op aan het letten, en kregen de mannen van het derde een herkansing om de eerste set binnen te halen. De eerste set ging verder bij een 21-20 achterstand voor de Burgst. Er werd sterk begonnen maar VOKO heeft uiteindelijk toch ook de herkansing binnen gesleept met 25-23. Helaas!
 
Verder met de rest van de wedstrijd. Het bleef in de tweede set erg spannend, en het ging erg gelijk op. Elke keer wist 1 van de twee teams een klein gaatje te slaan, maar deze werd continue gepareerd. Ook een tactische dubbele wissel van coach Kepers pakte goed uit waardoor het hekje dicht bleef. Ook deze set moest de adonissen van heren 3 hun meerdere herkennen in het team van VOKO want ook deze set werd verloren met 25-22. De derde set was een aanfluiting, binnen het team van de Burgst begon het te rommelen, en er kon geen druk worden gezet op de mannen van VOKO. Deze set ging met 25-13 naar de boeven. Nu was het zaak om te herpakken, en dit werd ook gedaan. In de vierde set ging het weer en stuk beter en konden de strijders van heren 3 lekker bijblijven. Helaas ook deze set bleek VOKO net te sterk, wederom 25-23.
 
Toch blijven de mannen van het derde positief. Immers is er uit de 8 gespeelde sets al 5 maal boven de 22 punten gescoord. Het is dus in veel sets net niet. We zijn er heilig van overtuigd dat met wat training we dit kunnen gaan ombuigen naar setjes winst! In het VOKO home bleef het licht daarom ook lang aan, want ja het is toch een vrijdag avond. Komende zaterdag 6 oktober staat DVO op het programma, een onbekende voor de mannen van het derde. Zij hebben tot nu toe 1 punt uit 2 wedstrijden, dus hier zijn zeker mogelijkheden. Komt dat dus allen zien in de Ganzerik!
Heren 3
Geplaatst op: 06-10-2018 Er zijn 0 reacties bij dit artikel

Heren 3 Met een boksprong de eerste klasse in

Jawel hoor! Daar zijn ze weer, terug van weg geweest, jullie favoriete heren 3. Na een welverdiende zomerstop waarbij sommige van het team nog hebben flaneren bij Breda beach is het zaal seizoen weer begonnen. Zoals velen van jullie weten zijn de mannen van het derde vorig seizoen gepromoveerd naar de eerste klasse. Dit is gepaard gegaan met een tweetal veranderingen. Zo zijn de adonissen van heren 3 twee keer per week gaan trainen om de gouden standaard in stand te houden, maar misschien nog wel belangrijker is dat Mark Horde officieel heren 3 is komen versterken! En zoals het “de beste columnist seizoen 2017-2018” van de Burgst betaamd is het schrijfblok dus ook weer tevoorschijn gekomen om verslag te doen van alle avonturen omtrent jullie favoriete heren 3.

 

Zoals voor iedereen van de Burgst is het seizoen al weer een paar weken oud. Bij de mannen van het derde zijn al de nodige dingen gebeurd. Zo is de boetepot sterk aangescherpt, wat voor iedereen in het team toch wel een beetje wennen is. Voor meer uitleg over de boetepot en de boetes die er gelden wil ik graag iedereen verwijzen naar onze vriend Jelmer. Echter is deze jongen alleen nog met brievenpost of rooksignalen te bereiken aangezien hij Whatsapp heeft verwijderd. Face to face werkt natuurlijk ook altijd. Ook heeft natuurlijk het kickoff toernooi de revue gepasseerd, waar jullie favoriete heren 3 ongeslagen de zaal verliet. Een betere graadmeter kwam een week later wanneer er een oefenwedstrijd werd gespeeld tegen CSS. Hier werd heren 3 toch even met zijn neus op de feiten gedrukt. CSS bleek namelijk in 3 sets (18-25, 20-25 en 18-25) te sterk voor de mannen van het derde. Er was dus werk aan de winkel, een onder begeleiding van coach Kepers moest dit gaan lukken. In de weken erna kregen we het vervelende nieuws dat onze meest evenwichtige midden knaapie een maand uit de roulering ligt met een slechte knie. Wij hopen allen op een spoedig herstel!

Nu over naar de orde van de dag. 22 oktober stond dan de eerste officiële wedstrijd van heren 3 in de eerste klasse gepland. De boeven: Bok heren 1. Met het inspelen was al snel duidelijk dat het een lastige wedstrijd ging worden. Niet dat de huidige stukjesschrijver daar iets van heeft meegekregen want die moest nog een wedstrijd af coachen, ik heb het dus meer van horen zeggen. Het team had veel lengte bij zich, iets wat jullie favoriete heren 3 op sommige plekken soms een beetje mist. Maar dit hoeft natuurlijk niks te betekenen. Enfin door naar half 5, Lucieer opent de wedstrijd. De strijd om de eerste punten in de eerste klasse is van start. Bok bleek meteen een zeer waardige tegenstander. Vanaf set 1 stond het blok al erg goed, waardoor de adonissen van heren 3 er moeilijk langs kwamen. Zo was het geen vreemd gezicht als er ergens opeens een 3 mans blok stond. Dit is iets wat voor heren 3 nieuw was. Toch kon er wel wat druk op bok worden gezet met zo af en toe een goede service reeks. Ook verdedigend zat heren 3 er vaak goed bij, en werden er zo af en toe ook nog mooie punten gescoord. Echter had Bok aanvallend en blokkerend net meer te brengen. Dit heeft helaas geresulteerd in een 4-0 nederlaag voor de mannen van het derde (19-25, 24-26, 17-25 & 27-29). Echter dit keer niet met een slecht gevoel. Waar vorige seizoen bij een verloren pot vooral gebaald werd, was nu de conclusie dat we gestreden hadden voor wat we waard waren. Bok was op dit moment helaas gewoon net iets beter. Al hadden de mannen van de burgst heren 3 toch zeker wel 1 of 2 setjes mogen pakken, maar dat komt de volgende keer wel! Gelukkig stond daar na de wedstrijd onze oude vertrouwde Kees achter de bar die de dassen weer voor wat versnaperingen heeft voorzien, waardoor de avond toch goed werd afgesloten.

Vrijdag 28 oktober staat alweer de volgende pot van het seizoen op de planning. Dit keer zal het aartsrivaal VOKO zijn die het gaat proberen de mannen van het derde moeilijk te maken. Hopelijk zullen de mannen van het derde na deze titanenstrijd van de 0 af zijn! Stay tuned.

Wij wensen iedereen heel veel succes dit seizoen, en zoals wil al heeft gezegd “speel met lef en maak stappen”!

Heren 3

Geplaatst op: 27-09-2018 Er zijn 0 reacties bij dit artikel

Bericht van Topsupporter Will

Hallo Sportvrienden van de Burgst Breda,

 

We gaan weer beginnen aan een mooi seizoen, dacht ik zo! Het thema wat ik voor jullie voor dit seizoen heb bedacht heb ik overgehouden van mijn 3-weekse tocht van ruim 4000 km door Mongolie afgelopen juni. Het thema voor dit seizoen, tenminste als jullie het oké vinden, is....Speel Met Lef, Maak Stappen!!  Waarom dit thema....Welnu, Mongolie is het land van de grote strijder

Chengis Khan. Hij was echt een strijder om te winnnen en ook om Altijd te winnen, al ging het niet altijd even netjes als je de verhalen leest en moet geloven. Maar toch, los daarvan....hij vocht voor Elke Overwinning, Elke Meter, wat ook vaak lukte. Vandaar dan ook mijn slogan voor het komend seizoen....Speel Met Lef en Maak Stappen!!
De stappen die hij en zijn leger maakten kwamen ook door die mooie grote laarzen die hij en zijn krijgers droegen om flinke stappen te maken in de overwinnigen die ze daardoor en door de slimheid behaalden. Op de foto een wel erg grote laars, maar wel zo mooi.
Deze laars staat in het museum van  Chengis Khan in Ulan Baatar, Mongolie. Jullie hoeven uiteraard Geen laarzen te dragen tijdens de wedstrijd maar de slimheid om te winnen hebben jullie zeker !
 
Beste Volleybalvrienden, een mooi thema, dacht ik zo. Ook heb ik nog een bijzondere outfit meegenomen van daar, maar dat zien jullie wel in de thuisronde als ik er ben. Dat zal waarschijnlijk 6 okt. zijn, want eerder kan ik niet. Ik ga eerst komende zaterdag op trainingskamp naar Portugal om 9 dagen te biken voor wat extra power voor mij voor bij de Burgst. Daarna nog wat dingen elders en dan ga ik echt beginnen bij jullie. Wij gaan er met z'n allen weer een mooi seizoen van maken met uiteraard, net als vorig seizoen...Kampioenen !!!
 
Daarom, alvast een bijzonder mooie competitiestart gewenst en Veel Succes het komende seizoen !!!
 
Groetjes en ik zie jullie later....in het Mongools is dit....Daraa Uulzii!
 
Will....
 
Geplaatst op: 20-09-2018 Er zijn 0 reacties bij dit artikel

Bowlen met de jeugd

We gaan weer bowlen!! Op vrijdag 5 oktober 2018 gaan we weer gezellig twee uur bowlen met de A, B en C-jeugdleden van Burgst.

We starten om 19:00 en kunnen bowlen tot 21:00 uur. Je krijgt een hapje en een drankje.

De kosten zijn 5 euro per persoon - graag ter plaatse contant betalen.
 
Geef je op vóór 28 september via activiteiten@deburgst.nl
Vermeld je voor- en achternaam en in welk team je zit.
 
Waar: Bowlingpoint Breda, Hambroeklaan 1 (bij station Breda-Prinsenbeek).
Start: 19:00 uur
Kosten: 5 euro
 
De uitnodiging is ook in diverse Whats-app groepen verspreid.
 
We hopen op veel deelnemers!
 
Namens de activiteitencommissie van De Burgst,
Marjolein van de Nadort
 
Geplaatst op: 15-09-2018 Er zijn 0 reacties bij dit artikel

Prijzen winnen met de Grote Clubactie 2018

Vanaf zaterdag 15 september 2018 mogen er weer loten worden verkocht voor de Grote Clubactie! Met deze actie halen we geld op voor onze volleybalverenging. Wel 80% van de verkoopprijs is voor de club.
Kopers kunnen mooie prijzen winnen. Er worden dit jaar 32.000 prijzen uitgereikt. Het bonnetje uit het verkoopboekje levert de lotenkopers al leuke aanbiedingen en kortingsbonnen op.

 

Samen sterk voor De Burgst!
Het idee van de Grote Clubactie is eigenlijk heel simpel: Alle sportverenigingen in NL mogen zoveel mogelijk loten gaan verkopen voor hun eigen vereniging. De loten kosten €3,00. Hiervan gaat €2,40 (80%) direct naar de clubkas van de vereniging! Verkoop je loten, dan verdien je dus een bedrag voor De Burgst. En dat kan flink oplopen! Het geld wordt gebruikt voor de vereniging, voor bijvoorbeeld activiteiten zoals het jeugdkamp, gezellige toernooien en leuke feestjes! Maar bijvoorbeeld ook om bepaalde materialen te vervangen als deze verouderd of kapot zijn. Uiteraard maken de lotenkopers kans op een mooi prijzenpakket.

 

Win een dagje pretpark, een Burgst T-shirt of heerlijk taart!
Als dank voor je inzet zijn er ook dit jaar weer leuke prijzen te winnen. Een Burgst T-shirt, bidon met handtekeningen van heren 1/dames 1 of een overheerlijke Burgst-taart bijvoorbeeld. Verkoop je meer dan 20 loten, dan krijg je  (vanuit de Grote Clubactie) sowieso een gratis toegangskaartje voor Avontura, Optisport of Bobbejaanland óf een tweede artikel gratis op masita.com

 

Hoe gaat de verkoop in zijn werk?
Je vraagt bijvoorbeeld je (groot)ouders, broers, zussen, buren, trainers, andere Burgstleden, juffrouwen, meesters of collega’s om onze club te steunen door een lot te kopen. Neem je verkoopboekje bijvoorbeeld mee naar de verjaardag van je oma (alle ooms en tantes in één keer bij elkaar)! Of wat dacht je van de eerste thuisronde op zaterdag 23 september? (denk aan al het enthousiaste publiek wat daarbij aanwezig zal zijn!)

De verkoop verloopt heel simpel via automatische incasso. Kopers wordt gevraagd hun naam en bankrekeningnummer in te vullen (graag duidelijk in blokletters) en een handtekening te zetten (let op, graag op de juiste plek!). Dat is alles. Op het afschrift van de bank staat het lotnummer, dus de mensen waaraan jij een lot verkoopt ontvangen geen ‘echt’ lot. Je hoeft dus niet nóg eens op pad om de loten rond te brengen en je ontvangt dus geen cash!

Je hebt maar liefst tot 1 november 2018 de tijd om te verkopen! Uiterlijk dan lever je het boekje in bij je trainer of wedstrijdleiding. De trekking van de Grote Clubactie vind plaats op 12 december 2018.

HELP jij ons dit jaar ook weer mee?

Immers... De Burgst Breda: Voor elkaar, door elkaar!

Tip: heb je nog geen lotenverkoper gezien? Je kunt ook online je loten kopen en de club steunen! Klik hier om direct de club te steunen.

Geplaatst op: 09-09-2018 Er zijn 0 reacties bij dit artikel